Scandal imens in Europa! Rares Bogdan declanseaza jihadul: Sunt niste nenorociti

Este scandal imens in Europa. Europarlamentarul Rares Bogdan declanseaza jihadul dupa ultima mutare a Vioricai Dancila. Liberalul da de pamant pur si simplu cu PSD si cu premierul. Fostul jurnalist si-a iesit din minti dupa ce Rovana Plumb a fost nominalizata pentru functia de comisar european.

Romania declanseaza un scandal total in Uniunea Europeana. Europarlaentarul libera, Rares Bogdan, a facut scandal dupa decizia de nominalizare a Rovanei Plumb drept comisar european pentru Transporturi. Rares spune ca sefa Comisiei Europene a numit-o din respect pentru Romania pentru ca nu a stiut cat de iresponsabil este premierul.

„Doamna von der Leyen respecta Romania si respecta poporul roman si nu poate sa isi inchipuie ca un premier responsabil al Romaniei, dansa considerand ca un om care a ajuns premier intr-o tara de 22 de milioane de oameni nu poate fi decat responsabil, poate sa propuna un om care este cu o cercetare judecatoreasca blocata si in pragul propunerii de ridicare a imunitatii in alt dosar. (…)

Eu spun ca in comisia Tran acolo unde este domnul Falca si domnul Marinescu, Rovana Plumb va trebuie sa faca fata unor intrebari foarte serioase, pentru ca doamna Rovana Plumb pe langa problemele penale pe care le are, mai are cateva probleme privind absortia fondurilor europene. Cum sa numesti comisar european un om care nu a reusit sa aduca bani europeni pentru Guvernul tarii sale, fiind pe antepenultimul loc. (…)”, a tunat Rares Bogdan, conform B1 TV.

Dar asta nu e tot. europarlamentarul a dat de pamant si cu cei din PSD pe care i-a facut praf pur si simplu. “Cei din PSD sunt niste nenorociti, nu au nimic cu patriotismul, nu iubesc Romania. Ei urasc Romania, nu au nicio treaba cu imaginea aceste tari. Partidul asta trebuie sa dispara pentru ca este o plaga pentru Romania, este un puroi.”, a afirmat Rares Bogdan.

capital.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1