Scandal in handbal: Trafic cu bilete false la meciul HCM Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Meciul de handbal dintre fetele de la HCM Baia Mare si cele din Metz nu a fost lipsit de incidente. Pe langa rezultatul negativ inregistrat de echipa gazda, in urma caruia spectatorii au huiduit conducerea clubului, cerand demisia oficialilor, multi din cei prezenti au fost la un pas a se lua la bataie din cauza numeroaselor bilete cu locuri suprapuse.

Cazurile de acest gen sunt incredibile pentru un meci de Liga Campionilor. In loc a-si sustine echipa favorita, spectatorii s-au trezit certandu-se intre ei in lupta pentru ocuparea unui loc. Acestia si-au aratat oripilarea vizavi de atmosfera beligeranta creata, precum si fata de atitudinea conducerii clubului in fata acestei situatii.

„Vineri seara, m-am prezentat cu fratele meu si cu tatal meu la meciul de handbal. Eu mi-am luat separat bilet CU LOC, pentru ca nu am abonament. Cand am ajuns acolo… surpriza: locul meu era pe scara, deoarece pe scaunul respectiv statea asezat un om cu abonament. Intre timp, a mai venit o doamna care avea loc exact acolo. Nu am auzit discutiile pentru ca deja eram pe scara, dar parea ca au fost platite doua bilete pe un loc cu abonament.

Apoi s-au dus fratele si tatal meu la locurile lor, platite cu abonament(400lei) si… din nou surpriza. Locurile erau ocupate de doua persoane care aveau bilete exact pe locurile respective, chiar daca pe scaune scria clar „Rezervat”. Evident, pentru ca fiecare avea dreptatea sa, s-au luat la harta. Practic oamenii se certau intre ei din cauza unor nesimtiti si oportunisti care s-au gandit sa mai bage niste bani in buzunar pe seama ‘prostilor’ dornici sa sustina echipa HCM BM.

Tatal meu era sa fie lovit pentru ca isi cerea un drept cuvenit prin plata acelui abonament. Vazand toate acestea, fratele meu s-a dus la Quick Security, care l-a trimis la politistii locali, cei din urma trimitandu-l inapoi la Quick Security. Agentii firmei private s-au razgandit si a doua oara, directionandu-l catre un domn numit Nelutu Gurzau. Acesta l-a pasat la Daniel Kotecz. Ultimul l-a trimis la Liviu Bala, la care desigur nu aveai cum sa ajungi, fiind pe teren. A inceput lumea sa strige la el si dansul gesticula ca ar urma sa scrie ceva si ca rezolva problema. Nu s-a rezolvat nimic. Absolut nimeni nu era responsabil acolo.

Cat timp stateam pe scari, am vazut o familie( parinti si 2 copii) care au venit sa se aseze pe locuri cumparate, dar le-au vazut ocupate. Nemaifiind locuri nici pe scari, au plecat, copiii fiind vadit dezamagiti.

A fost totul foarte trist si dezamagitor. Lumea era foarte revoltata si nervoasa. Pur si simplu, celor prezenti nici nu ne-a mai priit meciul. E absolut rusinos sa se intample asa ceva la un meci de Liga Campionilor”, a relatat unul dintre cei prezenti la meci.

Este evident ca a fost vorba de bilete false si nu de erori izolate. Insa pentru infumuratii Liviu Bala si Daniel Kotecz conteaza mai putin micul trafi cu derulat la intrarea in arena baimareana,  Si nu ar avea cum sa le pese mai mult de imaginea clubului, din moment ce nici macar purtator de cuvant nu reusesc sa aiba, in conditiile in care HCM tinteste spre un buget record de doua milioane euro, anual. Asta fara sa mai punem la socoteala si salariile exorbitante ale unor jucatoare.

ZiarMM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. dbm

  Ce purtator de cuvant?? Ce profesionalism? Ma lasi…Vrem Final4, insa nu reusim sa legam doua pase. Lamentabil!!! Cat despre bilete, abonamente nu are rost. Noi niciodata nu avem dreptate. Doar conducere stie! Dupa parerea lor, totul a decurs perfect! Jenibili.

  Reply
 2. ioan

  La meci in sala huiduieli, imbranceli, inpolitete pentru acest nivel, apoi TRAGEAM ATENTIA asta pentru ca noi intotdeauna vedem meciul ulterior tras de la TV,, jalnicul meci jucat de ungureanu ultima minge dat fara nici cel mai elementar bun simt,, apoi nechita o nulitate fara explicatii,, gjorgjievski, do nacimento, buceschi, ajucat slab, luciana marin, la ansamblu una zicea antrenorul cutotul altceva jucau fetele mercenare care la acest nivel tradeaza fara sa observam ,, VAI VAI SI CE SALARII MARI AU,, concluzia este simpla nu avem pretentii de la neste tradatoare plictisite de handbal aruncate de alte echipe insa TOATA CONDUCEREA DEMISIA, KAKE SA PLECE ,, si ii cerem imediat justificarea banului public in bataia de joc data mercenarelor, sa jucam cu ce avem si la nivelul care-l putem duce,, in final COSTICA ne pare foarte rau trebuie sa pleci si tu pentru tu esti antrenorul lui kake nu ceea ce stii sa faci ,, asa ca lasa-ne si pleaca ca si la tine tot tradare se numeste !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Ardelean

  Se vede modul defectuos de conducere a clubului , jenant , Liviu Bala omul de curte a maritului distrugator al orasului Cache , da asa este ar trebui sa-si dea demisia sa plece definitiv atat el cat si acoliti stapanului CACHE, pacat dar asta este pestele de la cap se impute……..

  Reply
 4. dilau

  prietene kake, nimic nu-ti mai merge.ghinion sau parul lui dumnezeu?, aceasta e intrebarea.:))).pina la urma ne-au calificat altii ca sa aiba cu cine sa joace in grupele principale.eu cred ca a venit vremea sa-i multumesti prietenului costica pentru activitate desi nu e chiar asa usor. o sa fi injurat la greu dar cu cit mai repede cu atit mai bine.nici campionatul nu e inca cistigat, gindeste-te ce o sa „zica” lumea daca il pierzi alaturi de costica.hai, macar odata-n viata alege si tu raul cel mai mic. ca pe plan politic il alegi doar pe cel mai mare.:))).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole