Incredibil: Sedinta Consiliului Judetean Maramures s-a tinut in miez de noapte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cj maramures

UPDATE: Incredibilul s-a produs. Sedinta de Consiliu Judetean convocata pentru ora 23 nu a fost o gluma. Conducerea judetului s-a prezentat la intrunire, insa fara a avea parte de prezenta consilierilor in functie. Din cei peste 30 de alesi, doar trei au luat loc in sala: Gavril Ardusatan, Viorel Pana si Cosmin Drulea.

In schimb, pe margine, au fost mai multi angajati ai Directiei pentru Protectia Copilului Maramures si jurnalisti veniti sa asiste la o sedinta fara sens. Evident, din cauza lipsei cvorumului (majoritatea simpla nefiind intrunita), sedinta s-a amanat.

sedinta cj maramures

Scandal de pomina la sedinta Consiliului Judetean Maramures de miercuri 18, martie. Presedintele Zamfir Ciceu a amanant sedinta pentru ora 23.00, dupa ce spiritele s-au incins pe marginea subiectului de la Directia Copilului.

Mai precis, punctul 2 de pe ordinea de zi prevedea numirea in functia de director general al DGASPC a Alinei Coste, insa unii consilieri judeteni nu au fost prea convinsi ca proiectul trebuie votat, cerand amanarea lui din cauza lipsei documentelor de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, care sa confirme ca Alina Coste poate fi numita in functie.

Zamfir Ciceu a aratat ca documentele de la Agentie au sosit in aceasta dimineata si ca nu exista vreo problema in votarea proiectului, care inseamna de fapt ca alesii iau act de numirea Alinei Coste.

Jurnalistii Radu Tolas, Claudiu Florescu si Romeo Dobocan au avut cateva interventii prin care au cerut ca proiectul sa fie retras, din cauza unor suspiciuni cu privire la modul cum a fost organizat concursul de la DGASPC.

Astfel, Zamfir Ciceu s-a vazut nevoit sa amane sedinta pentru… la noapte. Cel mai probabil, sedinta nu va mai avea loc nici la acea ora, majoritatea dintre consilierii judeteni afirmand ca nu se vor prezenta.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. cristi

    Asa sefu, pe ei si pe mama lor de marlani. Sa le dai adunarea sus pe Tolvaj Denes la 6 dimineata, inviorarea pe terenu de atletism cu noroaie, gustarea la 10 pe aproape la crasma deputatului la gramada, condica la cavnic la pensiunea exuluii flecar si vecernia la Barsana. Si nu uita sa-i iei cu tine pe culturnicii de la trustul de presa grupa mare, aia: butelca, pamatufu si licoarea. Hai noroc si gata ca s-a deschis sezonu la fazan.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2