Scandal la CJ pe tema aeroportului: Zamfir Ciceu, asemanat cu un dictator (VIDEO)

PNL

Subiectul Aeroportului International Baia Mare a provocat discutii extrem de aprinse in plenul Consiliului Judetean Maramures, la sedinta de miercuri, 27 august. Pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotarare ce viza stabilirea modului de exercitare a atributiilor de conducere executiva la Aeroport, care a iscat cateva nemultumiri in randul alesilor judeteni, cat si a unor jurnalisti.

Consilierul Alexandru Deac a cerut amanarea votarii proiectului pana la rezolvarea situatiei din Consiliul de Administratie, dar majoritatea nu a fost de acord, astfel ca proiectul a trecut.

Si consilierul Felician Cernestean s-a aratat contrariat de felul cum decurg lucrurile pe aceasta tema, cerand ca proiectele ce urmeaza a fi votate pe viitor sa nu mai fie aduse cu trei minute inaintea inceperii sedintelor, dand ca exemplu ceea ce s-a intamplat pe 9 iulie, atunci cand s-a votat noul Consiliu de Administratie al Aeroportului, fara ca alesii sa stie prea multe despre ce este vorba.

N-au lipsit nici vocile unor jurnalisti prezenti in sala, respectiv Claudiu Florescu si Radu Tolas, care au avut o disputa extrem de incinsa cu presedintele Zamfir Ciceu, dupa ce seful judetului a explicat mai multe aspecte tehnice despre atributiile CJ in cazul CA de la Aeroport:

Claudiu Florescu: De ce le-ati dat note, atunci? Cine le-a dat notele? (n. r. este vorba despre notele oferite noilor membri ai CA de la Aeroport, care insa nu au mai contat la stabilirea finala a acestuia)

Zamfir Ciceu: Va rog sa incetati.

C. Florescu: Da nu vreau, chemati paza

Z. Ciceu: Am s-o fac, daca mai interveniti. Educatia se face la scoala, nu la 50 de ani.

Radu Tolas: Nu ne spuneti noua de educatie, ca asa putem sa va spunem si noi de dumneavoastra, ca sunteti si mai nesimtit ca noi.

C. Florescu: Dictatura lui Ciceu! Ceausescu e mic copil.

R. Tolas: Ne pare rau de Mircea Man.

Vlad HERMAN

Video: Roland STREBELI

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. dilau

  prietene ion beuca, de ceva timp, sedintele cj-ului s-au transformat intr-o mare “tiganeala”.o sa va injure lumea la greu, sper sa nu va intrebati de ce?.

  Reply
  1. STEKO

   Diugule,alegerile sint calare pe noi,clar ca trebuie sa-si arunce ,,jegul”propriu pe celalat,poate,poate ramine unul curat.Doar ca acest ,,jeg”e ceva care pute,simti duhoarea doar trecind pe linga un,,ales”,o duhoare de inginfare …

   Reply
   1. STEKO

    …da mai Beuca,unicul lucru ce nu-l poti face este ceea ce nu incerci sa faci….te-ai abtinut…esti combativ…

    Reply
   2. dilau

    prietene ion beuca, ideal ar fi ca tot timpul sa existe proiecte contradictorii, corect?. daca tot esti acolo tu ar trebui sa te lupti ca un leu pentru cel mai bun pentru comunitate, ca doar nu o sa te lupti pentru interesul personal.:))).de data asta inteleg ca n-ai avut timp, vacantele lungi si dese……………:))).

    Reply
 2. justitiarul

  Ce sa mai comentezi, a comentat ieri inegalabilul jurnalist independent, analist, consultant si inginer Florescu. Ba s-a dat si-n stamba azi la sedinta CJ in fata cretinilor aia de mi-era mie rusine. Dar ce ar fi daca l-ar intreba intr-o zi Vischi sau Ciceu din ce bani si-a construit marele ziarist de tv casocul de langa Anghel,caci a falimentat toate televiziunile la care a lucrat, a ingropat restaurantul Usturoi, ca pana si Mitica s-a lepadat de el. Stiti poate e ca ala interbelicu, s… si camera. Da las ca pune Zamfir pusca pe el si-i arde doua de mistret in c… lui umflat de o sa umble pe trotinete si nu cu jipanu.

  Reply
 3. justitiarul

  Beuca , beuca,aplici politica c…, participi dar nu te bagi. MONUMENTAL! pai daca te iei dupa logica, materia nu fitzele din capul tau, un om se abtine la vot in ce situatii? cand nu are toate datele problemei clare, cand solicita informatii suplimentare sau pararea unor experti independenti pe o problema ce-i excede competentele. In rest se abtine doar cand e slugarnic, poupincurist, obedient si molusca. Mda, semeni cu un argat de-al grofului Teleki care a fost mai intai carutas si mai apoi sef peste pivnite. Bravo, felicitari Ioane. Stai jos.

  Reply
  1. Ion Beuca

   Am puterea sa recunosc, din lipsa de timp, nu am reusit sa ma edific pe deplin asupra proiectelor controversate. Acesta este motivul pentru care m-am abtinut de la vot.

   Reply
   1. JUSTITIA

    apoi la PNL toata lumea doarme?
    schimabti si voi culoarea aia glabena cu ceva mai vesel ca nu vedeti ca va moleseste pe toti.

    Reply
   2. ioan

    nu Beuca, stiai de manareala ca se afla tot la CJ, nici lovit cu leuca in cap nu esti (ce fain leuca/beuca) si daca te duci nepregatiti la sedinta inseamna ca nu meriti postul. Ai auzit de dictonul : “qui s’excuse s’accuse”? in traducere libera ..nu dati porcilor margaritare ca-si rup dintii!

    Reply
 4. JUSTITIA adormita

  draga ziar MM, sa stii ca eu mai vreau circ din asta.
  Mai ai videoclipuri din astea haioase cu Ciceu si adormitii pensionari din consiliul de administratie?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1