Scandal la liceul Sincai: Mircea Dolha va face interpelare in Parlamentul Romaniei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolha ex-actionar tele plusDeputatul liberal Mircea Dolha a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta joi, ca va face o interpelare in Parmanetului Romaniei dupa evenimentele petrecute la Colegiul National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare.

El sustine ca este inacceptabil ceea ce s-a intamplat la liceul baimarean.

“Este inacceptabil sa coboare primarul ca functie, macar, pana acolo incat sa organizeze un puci pentru a da jos un director competent, de colegiu, si ma refer la Colegiul Sincai.

Nu cunosc antecedente prin care un primar de municipiu sa organizeze un puci, sa incaiere elevii impotriva cadrelor didactice si impotriva conducerii colegiului, mai ales ca acest om, directorul, era o persoana competenta.

In calitate de presedinte vreau sa va spun ca eu nu fac denunturi, dar va pot asigura ca voi face o interpelare foarte clara in Parlamentul Romaniei prin care o sa solicit institutiilor statului sa verifice daca este corect ce se intampla”, a spus Mircea Dolha.

ZiarMM 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. alegator plictisit

  Ce are Dolha cu educatia? Sacalii politici ar fi bine sa stea deoparte in cazul acesta. Au mirosit ceva hoit? Mai bine s-ar stresa in legatura cu bugetul pentru educatie.
  La Sincai nu se fac cursuri pentru frizeri, nici pentru carnatari…

  Reply
 2. diana

  Ţara arde şi baba se piaptănă.Mai Mircea, judetul asta a ajuns sa fie cel mai amarat din Ardeal din punct de vedere economic si voi liberalii in loc sa va ocupati de lucruri serioase: atragerea de investitori si scoaterea din saracie a muncitorilor, platiti cu minimul pe economie,voua va arde sa umblati cu para pe la mitici.Cu asta crede-ti voi ca veti capata respectul maramuresenilor ? Pai o sa-l martirizati pe cake ca o sa-l respecte masele ca pe Pintea,iar voi o sa fiti vazuti ca niste obedienti ai stapanirii,care a cam uitat de ,,iobagimea ”maramureseana ( de fapt cativa membri de-ai vostri sunt urcati rau in corcodus si se cred politicieni de vocatie ).Uita-te la asta :http://www.economica.net/regionalizarea-romaniei-leii-regionali-si-judetele-bolnave-harta_52832.html

  Reply
  1. carla

   Am ajuns sa fim catalogati judet bolnav dupa: gradul de dezvoltare,nivel de trai si perspective.Aia stiu ca la ce administratie avem nici nu avem sanse sa revenim vreodata.

   Reply
 3. stefan

  Inca o dovada a faptului cu un om vremelnic deputat este un simplu sfertodoct. Pt Mircea Dolha si consilierii lui, alta gasca de pupincuristi…DEX : puci = Acțiune armată a unui grup politic militar care are drept scop răsturnarea puterii de stat printr-un atac neașteptat. Rugam pe “excelenta”Sa, dl MD, sa explice care este grupul politic militar implicat, care stat este amenintat cu rasturnarea si ce fel de atac a avut loc. Asta pentru corecta exprimare, nu pt ca gestul primarului ar fi fost legal.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *