Scandal la Spitalul Județean. A refuzat internarea și polițiștii l-au depistat cu un cuțit asupra sa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii locali din Baia Mare au fost solicitați și săptămâna trecută să intervină la mai multe situații de urgență. În 2 mai a fost sesizat faptul că pe Bulevardul Regele Mihai I, pe trotuar, se comercializează produse alimentare. Echipajul a identificat persoana în cauză care nu avea acord eliberat de Municipiul Baia Mare, aceasta fiind sancționată contravențional.

Tot în 2 mai, a fost sesizat faptul că două persoane stau întinse pe zona verde din imediata apropiere a unui imobil de pe Bulevardul Decebal. Persoanele în cauză au fost legitimate de echipajul Poliției Locale sosit la fața locului, acestea fiind cunoscute ca fiind fără adăpost. Au fost îndepărtate din zonă și au fost îndrumate către Centrul Social tip Azil de Noapte.

„În data de 02.05.2023, ora 14.20, a fost sesizat faptul că două persoane consumă alcool și dorm pe bănci în Parcul Mara, echipajul format din C.M. și G.T. a legitimat persoanele în cauză, acestea sunt cunoscute ca fiind fără adăpost, au fost sancționate contravențional pentru consum de alcool pe domeniul public și au fost îndepărtate din zonă

În data de 02.05.2023, ora 08.00, echipajul format din M.D. și P.V. a fost solicitat de către o persoană care și-a uitat cheile în contact să o ajute la deschiderea autoturismului. A fost solicitată o firmă specializată în ridicarea și transportul auto, angajatul acesteia a reușit să deschidă autoturismul în cauză. În data de 02.05.2023, ora 21.59, echipajul format din C.D. și L.G. a fost sesizat de către personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean asupra faptului că o persoană de sex masculin refuză internarea și este recalcitrantă. La fața locului aceasta a fost imobilizată și transportată la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie, la controlul corporal preventiv asupra acesteia fiind găsit un briceag de aproximativ 10 cm care a fost ridicat în vederea confiscării, urmând a se lua măsurile legale în vigoare

În data de 03.05.2023, ora 13.20, a fost sesizat faptul că un cal este lăsat fără supraveghere pe domeniul public pe str. Valea Borcutului. Proprietarul acestuia a fost identificat și sancționat contravențional. În data de 03.05.2023, ora 22.52, echipajul format din M.T. și U.D. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe strada Viilor, în parcarea auto, sunt persoane necunoscute care tulbură liniștea publică prin muzică dată la volum mare, persoanele în cauză au fost identificate și sancționate contravențional. În data de 04.05.2023, ora 14.45, echipajul format din C.R. și S.G. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că în spatele clădirii de la Piața Gării este o persoană care s-a instalat cu o saltea, persoana în cauză a fost identificată și îndrumată către Azilul de Noapte”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Tot Poliția Locală a intervenit în 4 mai pe strada Anton Pann, unde a fost sesizat faptul că este o persoană căzută. La fața locului a fost constatat faptul că aceasta este în stare de comă alcoolică, a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportat la UPU. Pe strada Mihai Eminescu a fost reclamat faptul că este o persoană căzută, la fața locului a fost constatat faptul că aceasta nu era conștientă, a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la UPU.

Apoi, în data de 05.05.2023, ora 13.18, echipajul format din C.D. și L.G. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe Bulevardul Regele Ferdinand o persoană a fost victima unei intenții de furt. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că reclamantul era într-o stare vădită de ebrietate, echipajul concluzionând că fapta nu se confirmă.

„În data de 05.05.2023, ora 23.54, echipajul format din T.A. și L.A. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe str. Gării o persoană de sex feminin este în stare de ebrietate și tulbură liniștea publică prin strigăte, la fața locului aceasta a fost identificată, fiind cunoscută cu tulburări psihice, a fost predată unui echipaj de la ambulanță care a transportat-o la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie

În data de 06.05.2023, ora 13.04, echipajul format din H.C. și F.S. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe str. G. Enescu persoane necunoscute tulbură ordinea și liniștea publică, la fața locului nu au fost depistate persoanele în cauză, zona a fost monitorizată. În data de 06.05.2023, ora18.09, a fost sesizat faptul că la un magazin de pe str. Iuliu Maniu o persoană cu handicap blochează accesul în incintă apelând la mila publică, la fața locului persoana a fost identificată și a fost îndrumată către domiciliu.

În data de 06.05.2023, ora 22.22, echipajul format din B.S. și P.O. a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale asupra faptului că pe str. Ana Ipătescu persoane necunoscute tulbură ordinea și liniștea publică, pe terenul de sport. La fața locului persoanele în cauză au fost identificate și sancționate contravențional. În data de 07.05.2023, ora 19.00 a fost sesizat faptul că de pe fațada unui bloc de pe Bd Republicii cad bucăți de tencuială, zona a fost asigurată până când echipajul de la ISU a îndepărtat bucățile care stăteau să cadă.

În data de 07.05.2023, ora 19.25, a fost sesizat faptul că pe str. Uranus este o conductă de gaz spartă, zona a fost asigurată până la finalizarea intervenției echipajului de la ISU și Gaz”, se arată în raportul Poliției Locale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole