SCANDAL LUCIAN BLAGA – Copiii trimiși la I.L. Caragiale vor învăța în containere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Problemă rezolvată la Școala „Lucian Blaga”, astfel că din anul școlar care va începe în mai puțin de două săptămâni elevii claselor A și F vor învăța în containere special amenajate pentru acest scop. Problema ar fi fost rezolvată în 30 august, când ar fi avut loc o ședință și cu consiliul de administrație al școlii. Fiecare dintre părți și-a susținut punctul de vedere, conducerea școlii cu relocarea, iar părinții cu găsirea altei soluții. La un moment dat reprezentantul Primăriei în consiliul de administrație ar fi iesit și reintrat la 5 minute și a spus că a vorbit la Primăria Baia Mare și că nu va pleca nimeni din școală deoarece Primăria va achiziționa containere. În cele din urmă au rămas doar cei din Consiliu de Administrație și s-a votat soluția cu containerele.

Așa cum ne-a comunicat Diaconeasa Ruxandra, „colectivul claselor A și F este recunoscător Primăriei Baia Mare pentru faptul că a găsit o soluție prin care să asigure respectarea drepturilor copiilor și să nu fie necesară adoptarea de măsuri discriminatorii”. Și se pare că ar mai fi și alți părinți care ar agrea soluția containerelor. Sunt în continuare și multe bârfe prin oraș legate de alte școli care ar fi oferit săli de studiu acestor copii și ar fi fost refuzați. Multe semne de întrebare sunt legate și de numirile directorilor de școală care își intră de mâine în pită.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Profu’

    Ca de obicei Cherecheș promite, dar nu se vatine de cuvant.Școala va începe și containerele nu vor fi gata!

    Reply
  2. Mercedesa

    Avelo Bahtalo , in sfarsit ne putem privatiza si noi containeristii . Oferim oferta , bufet suedez inclus plus diploma de scoala vietii . Atestatul , pecetea pe diploma o pune bulibasa cu degetul aratator . Va asteptam cu drag sa va luam lovelele .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2