Scandal pe Craica. Vezi de ce

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In data de 20 aprilie, in jurul orei 14.30, patrula independenta de ordine publica de pe raza localitatii Baia Mare, s-a deplasat pe strada Craica unde a izbucnit un conflict intre cetateni.

Deranjati de muzica data la maxim de catre Abel R. si pe fondul consumului de alcool mai multi vecini s-au imbrancit intre ei, adresandu-si unul altuia cuvinte calomnioase, fiind necesara interventia patrulei pentru nu a izbucni o bataie generala.

Au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3200 lei, informeaza Jandarmeria Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. ion din vale

  nu le-ajute Dzeu de nimurici si becisnici. Cu aiestia nu-i rost de omenie ci de pus paru pa ei. Pina cind sa umblam noi astia baimarenii pe varfu destelor in casa noastra sa nu suparam viniturile. N-au case ca le-o vindut si beut, nu-i bai sa-i mute in galeriile de la Grota de Fum de pa Dealu Cruci,i ca si crestinii o stat in catacombe si no perit.

  Reply
 2. Maria Ciocotisan

  Cum? Craica mai exista? In 2011 cand a ajuns primar domnucul Catalin, a promis ca in 3 luni va lichida pungile de saracie Craica si Pirita.
  Eu l-am crezut pe cuvant si l-am votat de 2 ori…
  Apoi am plecat din Baia Mare, ca am ramas fara servici si casiera la supermarket nu au vrut sa ma angajeze, ca-s trecuta de 40 de ani.
  Dar eu sunt convinsa ca in Baia Mare nu mai avem Craica si nici Pirita, ca asa a promis domnucul Catalin

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1