Scandal in PNL Maramures: Mircea Dolha a plecat cu coada intre picioare in uralele publicului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaLiberalii maramureseni au avut astazi o zi agitate. La circa o saptamana de la alegerile parlamentare, liberalii s-au intalnit la sediul PNL Maramures pentru a face o analiza a rezultatelor obtinute la aceste alegeri, printre cele mai slabe din istoria PNL Maramures.

Toate tirurile au fost tintite asupra lui Mircea Dolha, considerat principalul vinovat pentru esecul rasunator avut in aceste alegeri de liberali. Acestuia i s-a solicitat demisia de onoare, care insa nu a venit. Ba mai mult, Dolha a plecat din sediul partidului, fortat oarecum de replicile acide venite din partea colegilor de partid, care l-au acuzat ca distrus partidul si a facut in Campania electorala numai ce a vrut el.

“Noi vom face tot ce este de onoare, in a ne da demisia din BPJ Maramures si a porni o reconstructie totala a tot ceea ce inseamna idee de Partid National Liberal. Dar sa nu se uite ca temelia acestui partid sunt primarii, rezultatele obtinute la nivel de judet, atat la locale, cat si la parlamentare, au fost munca primarilor si nu ne-a ajutat intotdeauna conducerea judeteana a partidului si pe aceasta cale, cei care poate vor reporni aceasta reconstructie, cred ca se va porni de la primari”, a spus primarul Felician Ciceu.

In continuare primarul din Coroieni, Gavrila Ropan a fost cel care a spus clar ce se doreste a se intampla in continuare in acest partid. Ropan a cerut expres demisia din functia de presedinte interimar a PNL Maramures a lui Mircea Dolha: “Noi, primarii, am ramas drept un nucleu al partidului, neavand parlamentari, pana la urma conducerea partidului va fi din primari si consilieri judeteni. Infrangerea pe care am suferit-o se datoreaza unor conducatori ai partidului”.

Ropan a mai precizat ca, campania electorala care a fost pentru aceste alegeri si-au asumat-o liderii acestui partid: ”Eu, in numele colegilor, solicitam demisia de onoare domnului Mircea Dolha, avand in vedere esecul pe care l-am avut in alegerile parlamentare. Cea mai mare greutate este acuma pe primarii PNL, pentru ca noi suntem izolati politic, neavand reprezentare parlamentara”.

In cele din urma, 40 din cei 42 de membri ai BPJ Maramures si-au dat demisiile din functiile avute, urmand ca la inceputul saptamanii viitoare sa aiba loc o sedinta la nivel central, unde se vor lua niste decizii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *