Conflict: Simpatizantii lui Lucian Morar, scandal la o intalnire electorala in Chelinta

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Luni, 5 iunie, in plina campanie electorala, la Chelinta, unul din satele care apartin de orasul Ulmeni, a avut loc un incident pornit de cativa reprezentanti ai comunitatii rome, in acelasi timp si sustinatori ai candidatului Lucian Morar.

Dupa ce delegatia PSD a ajuns in zona, doi lideri ai romilor au intrat in conflict cu doi sustinatori ai candidatei PSD, Cornelia Luca, pe care i-au si agresat.

“Am fost la biserica in Chelinta, iar dupa terminarea slujbei, presedintele si candidata au stat de vorba cu cei care au fost prezenti. Apoi am fost solicitati sa mergem in Chelinta, in capatul satului, la comunitatea roma de acolo, de catre unii lideri de-ai lor.

Acolo am stat de vorba cu cetatenii, cu liderii, cu romii, aproximativ 100 de persoane. La sfarsitul intalnirii, un cetatean de etnie roma a instigat romi si verbal si la agresiuni fizice, dar agresiunile fizice au fost indreptate catre un fost consilier (acum am inteles ca e la Partidul Verde), care a venit sa o sustina pe doamna Luca. Cei cu care am stat de vorba ne-au zis ca acestia sunt oamenii lui Morar si ca nu-i bine sa mergem acolo, in capatul acela.

Bineinteles, strigau Lucian Morar primar! A mai fost si un consilier ALDE, cei doi au fost agresati fizic. Dupa care am decis sa plecam. Scandari impotriva PSD-ului n-au fost, cele mai multe au fost Lucian Morar primar! si Jos Cornelica!”, a spus Cosmin Drulea, purtatorul de cuvant al PSD Maramures.

Reprezentantul PSD a mai precizat ca unii dintre cetatenii Chelintei sunt nemultumiti ca pe langa faptul ca n-au apa si canalizare, sunt folositi mereu ca masa de manevra.

“Noi am stat de vorba cu cetatenii din Chelinta, care si-au spus ofurile, ca n-au apa, ca n-au canalizare, ca tot timpul sunt folositi ca masa de vot de catre cei care au condus Primaria pana acum si ca vor si ei o situatie mai buna pentru comunitatea lor.”, a adaugat Drulea.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

3 Comments

  1. Jean

    ÎNTREBARE: Cine suportă cheltuielile pentru scrutinul de la Ulmeni? OBS.: NU E NEVOIE DE DEZVOLTARE!

    Reply
  2. Moldo Mitoi

    Morar spera ca va castiga primaria. E ca pierduta de el. Acest intrus trebuie sa piarda tot. Nu merita cat un scuipat. Romii nu trebuie sa i mai faca jocul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2