Scandal: Un candidat din Ariniș s-a trezit cu frânele de la mașină tăiate. Aseară a fost ”vizitat” de contracandidații săi. Omul a sunat la 112

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Spiritele s-au încins aseară în localitatea Ariniș. Mărul discordiei nu este altceva decât fotoliul de primar al comunei. Unul din candidații la Primărie s-a trezit în fața blocului cu primarul, viceprimarul, un consilier și un alt candidat pentru Consiliul Local Ariniș. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00.

Trebuie să vă spunem că totul a început, de fapt, în urmă cu câteva zile când, lui Radu Pop i-au fost tăiate frânele de la mașină.

Pop Radu Mircea, candidat: ”Marți spre miercuri noaptea am auzit alarma de la mașină, în curtea blocului că sună. Era ora 03:00 dimineața. În acel moment, am ieșit cu tatăl meu la geam. Nu am văzut pe nimeni lângă autoturism, dar am auzit pași pe lângă colțul clădirii. A doua zi am mers în satul Tămășești însoțit de tatăl meu și încă cineva. Într-o curbă, am rămas fără frână, ieșind de pe carosabil. Am reușit să opresc cu frâna de mână. Acum mașina este în Baia Mare. Voi depune o plângere la Poliție pentru tentativă de omor deoarece frânele au fost tăiate intenționat. Trebuie să vă spun că au fost tăiate de la ambele roti din spate, cu o unealtă. Ulterior, am sunat pe secretarul Primăriei Ariniș, cu rugămintea să mă ajute cu imaginile de la camerele video de supraveghere ca să văd dacă apare ceva pe ele legat de acest incident. Dacă vedem pe cineva. Acesta mi-a spus că nu merg nici camerele și nici internetul.”

Aseară, Radu Pop l-a văzut pe consilierul local ieșind din curtea blocului. Acesta a sunat la 112.

Pop Radu Mircea: ”Aseară, eram în fața blocului cu câțiva cunoscuți. La un moment dat, au început să sune telefoanele și să fim întrebați dacă suntem la împărțit de pachete, dar noi eram aici. La scurt timp, undeva în jurul orei 23.00, am mers în curte. L-am văzut pe D.C. (n.r.-consilier local) din Rodina că a ieșit din curtea blocului nostru cu o mașină de teren. În acel moment l-am oprit și am sunat la 112, și am cerut să vină Poliția, ca să-l identifice și să consemneze faptul că el a fost acolo în urma evenimentului petrecut în noaptea de marți spre miercuri, atunci când mi-au fost tăiate frânele la mașină. Nici nu am apucat să închid telefonul că au apărut la mine acasă primarul, viceprimarul și încă un candidat pentru Consiliul Local. Noi nu mai suntem pe vremea comuniștilor, când venea securitatea peste noi, în curțile noastre să ne amenințe. Când a sosit echipajul de poliție, primarul a fugit. Am martori la cele întâmplate și filmări video plus localnicii care erau în curte.”

Filmările au fost puse la dispoziția ZiarMM.ro și vă putem confirma faptul că într-adevăr, primarul, viceprimarul și cei doi, care i-au însoțit, au fost la blocul în care locuiește Radu Pop.

ACTUALIZARE ora 09.45

Redactorul ZiarMM.ro a solicitat un punct de vedere de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș. Vă redăm integral răspunsul.

Poliția Maramureș: ”Aseară, la ora 22.45, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Ariniș cu privire la faptul că a fost blocat de către două autoturisme conduse de către alți doi bărbați. La fața locului polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 34 de ani și un alt bărbat de 33 de ani. Bărbatul de 33 de ani a relatat faptul că în noaptea 22/23 septembrie i-a fost defectat sistemul de frânare al autoturismului personal, iar acesta l-a blocat cu autoturismul pe bărbatul de 34 de ani. În cauză se efectuează cercetări urmând a se lua măsurile legale ce se impun.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2