Scandalul uniformelor de la Sincai: Baimarenii il taxeaza dur pe Catalin Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catalin chereches infatuatScandalul „uniformelor” de la  Colegiul National “Gheorghe Sincai” in urma caruia Cristian Heuberger a demisionat din functia de director i-a revoltat pe baimareni. Acestia l-au taxat dur pe primarul Catalin Chereches pentru neinspirata implicare in problemele interne ale liceului baimarean. Profesorii, parintii si elevii asteapta rezolvarea problemei, dar si scuzele edilului baimarean. Cometariile au fost postate atat pe retelele de socializare, cat si in sectiunea de comment pe ZiarMM.

In primul rand primarul nu are ce cauta la scoli. Nu are ce sa intervina in treburile interne. Ca este invitat la o festivitate sau inchidere de an scolar este altceva. Domnia sa crede ca daca are de gestionat partea administrativa (finaniciara) a scolilor poate sa dea cu parul. Total gresit. Institutiile de invatamant-inspectoratele scolare sunt subordonate Ministerului Educatiei. In acest sens, edilul nu are ce sa puna piciorul in nicio institutie daca nu este invitat de conducerea acelei institutii. Mai mult acesta nu are dreptul sa traseze directive dascalilor. Stau si ma gandesc cum a putut sa spuna ca el va pune directorul la Sincai. E afectat rau de tot… Astept alegerile! Sper sa va solidarizati cu mine si sa intelegeti ca acest om nu face bine comunitatii noastre. Trebuie schimbat.” (Anamaria Avram)

Incercand sa ii sprijine pe profesorii din oras, baimarenii stiu bine ce vor. Respect, decenta si dreptul la normalitate. Desigur, sunt si voci care incurajeaza practicile lui Chereches, insa intr-o minoritate tot mai accentuata.

“D-l primar ar fi cazul sa-si revizuiasca comportamentul sau vrea generatii asemenea lui?” (Molnar Elisabeth)

“O noua scena a boierului… sau poate traim o noua sceneta, dupa modul in care a mazilit directorul de la teatru, dupa modul jegos in care s-a comportat cu fostele directoare de la Liceul de Arte, sau toate presiunile pe care le pune cand e vorba de finantarile scolilor…” (Dan Dorca)

Cititorii s-au simtit chiar rusinati de situatia stanjenitoare si umilintele la care a fost supus fostul director Cristian Heuberger afirmand ca, de fapt, primarul  Catalin Chereches este cel care trebuie sa demisioneze.

“Cata nesimtire din partea lui Chereches „smecher” care nu cunoaste valorile umane. Mi-i rusine ca sunt baimareanca. Heuberger este un om foarte inteligent si calculat in tot ceea ce face si stie sa respecte pe oricine. Un om care vrea sa formeze oameni responsabili cu multa responsabilitate si respect. Cum sa nu-si dea demisia cand vede asa nesimtire?” (Ioana Lucica)

“De fapt si noi ar trebui sa-i cerem demisia deoarece in cei peste cinci ani de mandat nu prea putem sa ne laudam ca zburda investitorii in zona, astfel incat am ajuns de rasu’ lumii, cu salariile cele mai mici din tara, lipsa de investitori si o totala lipsa de perspectiva. Peste cativa ani o sa ajungem un oras FANTOMA, dar curat. Pentru cine? Sunt curios daca peste cativa ani nepotu’ va mai fi locuitor al urbei, sau va considera ca orasul asta e de locuit doar pentru fraier”, spune un alt cititor ZiarMM.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    prietene kake, tu sigur mai dormi noaptea?. pina acum vreo luna intrai pe emm si-ti priveai poza de pe prima pagina si dormeai linistit. acum intri pe ziarmm si – curios – tot poza ta e pe prima pagina dar nu prea ai motive sa tupesti linistit. auzi, eu zic sa incepi sa blestemi ziua in care te-ai hotarit sa cumperi emm ca de acolo ti se trag toate.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2