Scarlett Johansson – cea mai bine platita actrita de la Hollywood in 2018, potrivit Forbes

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scarlett Johansson conduce clasamentul pe 2018 al actritelor cele mai bine platite de la Hollywood – potrivit topului publicat joi de revista Forbes – datorita mai ales participarii sale in superproductiile din seria ”Avengers”, relateaza EFE, informeaza AGERPRES.

Potrivit Forbes, Scarlett Johansson a castigat intre iunie 2017 si iunie 2018 in total 40,5 milioane de dolari, de patru ori mai mult decat in perioada anterioara. Ea o inlocuieste astfel in fruntea listei pe laureata cu Oscar, Emma Stone.

Pe al doilea loc se claseaza Angelina Jolie, desi cu un castig substantial mai mic, de 28 de milioane de dolari, dupa ce a jucat in partea a doua a basmului ”Maleficient”.

Este urmata de Jennifer Aniston, cu 19,5 milioane de dolari, care a continuat sa primeasca onorarii substantiale la 14 ani dupa participarea sa in serialul ”Friends”, mai ales datorita aparitiilor sale in reclamele pentru liniile aeriene Emirates, pentru apa Smartwater si produsele cosmetice Aveeno.

Forbes noteaza insa ca veniturile lui Aniston vor creste considerabil anul viitor, datorita serialului realizat de Apple si in care joaca alaturi de Reese Witherspoon, pentru care va primi 1,25 milioane de dolari pentru fiecare episod.

Reese Witherspoon este cea care ocupa locul cinci, cu 16,5 milioane de dolari, si care se apropie foarte mult de locul patru detinut de Jennifer Lawrence, care a castigat 18 milioane de dolari mai ales campaniei sale publicitare pentru casa Dior si reintoarcerii sale in filmele din seria X-Men.

Locul sase este ocupat de Mila Kunis, cu 16 milioane de dolari, mai ales datorita reluarii rolului sau din ‘Bad Moms Christmas’, urmata de Julia Roberts, cu 13 milioane de dolari, gratie participarii sale in filmul ”Wonder”, care a avut incasari la box-office de 310 milioane de dolari, cel mai mare succes de casa in care a jucat actrita in ultimii zece ani.

Actrita australiana Cate Blanchett ocupa locul opt, cu 12,5 milioane de dolari, urmata pe noua de actrita de comedie Melissa McCarthy, cu 12 milioane de dolari, si de israelianca Gal Gadot, care incheie acest ”top ten” cu 10 milioane de dolari, mai ales datorita noului film ”Wonder Woman” si campaniei publicitare pentru Revlon.

In total, cele 10 actrite cele mai bine platite au avut incasari de 186 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018. Cu toate acestea, potrivit Forbes personajele feminine reprezinta doar 28,7 la suta din totalul rolurilor din industria filmului, potrivit unui studiu realizat in 2016.

Revista Forbes noteaza totodata absenta din acest top a unor actrite reputate precum Amy Adams, Emma Watson sau Charlize Theron, precum si faptul ca 60 la suta dintre artistele incluse anul acesta pe lista au varsta de peste 40 de ani.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole