Scaunele Moll – copilul tau va iubi sa petreaca timp la birou

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Advertorial

scaune ergonomiceCand vorbim de ergonomia mobilierului de birou, ne gandim la adaptarea conditiilor de munca pentru individ. Interactiunea dintre corpul uman, echipamentele si mobilierul folosit e asadar de maxima importanta. Cand se sta pe un scaun, principala preocupare ar trebui sa fie cea legata de adoptarea unei pozitii ergonomice – o pozitie optima din punct de vedere fiziologic, una ce sa garanteze relaxarea si sa ajute astfel concentrarii; in acelasi timp, prevenind deteriorarea posturii, durerile de cap sau spate. Astfel, atat mesele de birou cat si scaunele trebuie concepute pentru a fi cu adevarat ergonomice. Mobilamoll.ro prezinta un set de scaune de birou, ergonomice, ce raspund in mod adecvat acestor provocari.

Aceasta gama de scaune de birou sunt special concepute pentru a se ajusta copiilor, in intreg procesul de crestere si dezvoltare. Inaltimea, adancimea, spatarul oscilant, recomanda un astfel de scaun, in orice etapa de varsta.

Care sunt beneficiile alegerii scaunelor (si mobilierului) Moll?

  • Economii considerabile

Economiseste sute de lei, pur si simplu doar cumparand un singur scaun si un singur birou, de dinainte de inceperea scolii (clasa pregatitoare) pana la absolvirea liceului. O data cumparate, iti vor fi utile intreaga viata.

  • Avantaje ergonomice

Copiii petrec o mare parte din zi stand jos. Ergonomia acestor scaune e atent elaborata pentru a reduce presiunea ce e exercitata asupra coloanei vertebrale. Ele se adapteaza astfel nevoilor copiilor in mod perfect.

  • Succes scolar

Copilul tau creste fizic si intelectual intr-un mod rapid. Scaunele si birourile ergonomice Moll ofera un mediu de invatare confortabil, in care micutul sa se poata dezvolta extrem de bine.

Apreciate pe mai multe continente, scaunele Moll pot fi de acum comandate si din Romania. Ele cuprind seriile:

  • Maximo si Maximo Fresh – modele  ergonomice, cu suport excelent pentru zona lombara, cu tapiserie ce poate fi spalata sau inlocuita, solide si sigure, optime pentru greutati de pana la 80 de kg si inaltimi de aproximativ 110-195 cm.

  • Scooter – un scaun robust si sigur, cu spatar din mesh high tech (suporta si tapiserie pentru spatar si sezut), adecvat pentru aceleasi dimensiuni  si greutati de maxim 90 kg.

  • Woody M si Woody S – scaune reglabile, permit ajustarea pe inaltime printr-un sistem pneumatic performant; recomandat pentru copiii de inaltimi intre 146 si 190 cm.

Alege sa investesti acum intr-un astfel de scaun si construieste un spatiu de munca ergonomic pentru copilul tau! Afla mai multe informatii si comanda produsele potrivite de pe www.mobilamoll.ro !

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *