Scena politica are un nou lider, Traian Basescu s-a inscris in Miscarea Populara

home camp2
home camp2
home camp2

basescuSituatia politica actuala, starea latenta in care se afla majoritatea partidelor si liderilor politici, cat si lipsa unei opozitii reale, au facut ca revenirea lui Traian Basescu in politica sa fie un fapt absolut necesar.
incepand de ieri, prin inscrierea dansului in Miscarea Populara, realitatea politica primeste un nou nume, Traian Basescu.

Intoarcerea sa va schimba cu siguranta toate calculele si sondajele, Romania o aiba in sfarsit opozitie la binomul ipocrit si antinational PNL-PSD. Falsitatea si minciuna perpetuate de liberali si social-democrati vor iesi la suprafata. Cu toate ca Presedintele Basescu a reusit sa refaca statul de drept ca si garant si fundament al democratiei si a eliberat justitia de sub influenta politica, dupa plecarea domniei sale de la Cotroceni, delatorii si franarii dezvoltarii Romaniei si-au reintrat in forma.

Din pacate pentru ei si din fericire pentru tara, Traian Basescu nu e omul care sa taca si sa fie speriat de niste corupti, reziduuri ale comunismului. Lupta ’’anti-sistem’’ l-a facut pe Traian Basescu sa fie si la sfarsitul lui 2014, considerat ca fiind cel mai bun presedinte din istoria democratica a Romaniei. Asteparile oamenilor si ambitiile dansului sunt la fel de mari si acum, institutiile statului trebuiesc consolidate, iar daca in urma cu cativa ani, sistemul corupt a fost ingenuncheat , acum trebuie infrant.

Traian Basescu este noul lider al opozitiei iar Miscarea Populara isi propune sa devina formatiunea politica ce va conduce procesul de modernizare a statului roman.

Biroul de Presa – Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

7 Comments

 1. Ștefan

  Sunteți niște idioți. Un articol penibil și manipulator. Sper sa realizați cât sunteți de jalnici promovând un…. Rușine sa va fie!

  Reply
 2. Cortez

  Stefan, Ioan, mai postacilor ati venit sa mai dregeti busuiocul pentru USL ? Liberalii sunt dezamagirea propriului electorat iar de psd-isti nici nu mai vorbesc, sunt pe duca. Basescu, cu bune si cu rele e singurul politician adevarat din ultimii 25 de ani, de la politica externa si la analize interne, nimeni nu-l bate. Omu asta a fost cel care a dat de pamant cu mafia comunista PSD, sa ne intelegem a fost Basescu si nu PNL sau altcineva, pentru asta va avea mereu respectul meu !

  Reply
  1. dilau

   prietene cortez, ma bucur ca nu sint singurul de pe aici care crede ca basescu e singurul politician adevarat din ultimii 25 de ani – cu bune si cu rele, vorba ta -. ar mai fi si prietenul steko dar asta se schimba mai repede ca vremea . :)))))

   Reply
   1. dilau

    mai steko, o sa le dau cite un beep la fiecare. auzi, cam citi crezi ca o sa ma sune inapoi?.:))))).

    Reply
    1. STEKO

     Este suficient sa suni sau sa trimiti mesaj cu,,astia(mascatii)sint in fata usii mele,sau ,,ieri au cautat la mine in birou si mi-au ridicat calculatorul”si inchizi.Sint sigur ca marea majoritate te vor suna inapoi 🙂 …

     Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *