SCENARII – COVID-ul dictează în continuare cum merg elevii la școală

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Recent a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în sistem online, în care au fost aprobate organizarea și desfășurarea scenariilor cursurilor de învățământ preuniversitar din județ în perioada 17-21 mai 2021. Prefectura Maramureș a anunțat că sunt 371 unități de învățământ/structuri care își vor desfășura cursurile în scenariul 1, cu participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Autoritățile au anunțat că sunt 25 unități de învățământ/structuri la nivel de județ care își vor desfășura cursurile în scenariul 2, cu prezența fizică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

În sistem online vor fi doar elevii din celelalte clase/ceilalți ani de studiu. Merită amintiti, ca de fiecare dată, că în funcție de evoluția situației epidemiologice vor fi luate și alte măsuri pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus.

 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2