Scene desprinse din filme, in Baia Mare: Ce a “reusit” sa faca un tanar de 19 ani

PNL

In baza probatoriului administrat, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar din municipiu, cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente, amenintare si distrugere. Acesta urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au intocmit dosar penal si au demarat activitatile specifice in vederea documentarii faptelor dupa ce sambata, 26 august, in jurul orei 14.00, la sediul politiei s-au prezentat trei tineri care au declarat ca au fost agresati, in timp ce se deplasau cu autoturismul pe strada Luminisului din Baia Mare, potrivit  IPJ Maramures.

Verificarile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca in urma unor discutii in contradictoriu si a unor neintelegeri baimareanul retinut, tanar de 19 ani, i-a urmarit in trafic cu autoturismul pe cei trei, pe mai multe strazi din municipiu, le-a blocat autoturismul cu care acestia se deplasau, a pulverizat cu spray iritant spre geamul portierei care era deschis, adresandu-le totodata amenintari cu acte de violenta si cu moartea.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a suspectului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1