Schi alpin-CM: Elvetianca Lara Gut-Behrami, pe podiumul probei de coborare de la Crans-Montana dupa verificarea rezultatelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Elvetianca Lara Gut-Behrami a fost creditata cu locul 3 in proba de coborare de la Crans-Montana (Elvetia) de sambata, din cadrul Cupei Mondiale la schi alpin, dupa verificarea rezultatelor ca urmare a problemelor tehnice inregistrate la cronometrul oficial al competitiei, relateaza Agerpres.

Initial, pe ultima pozitie a podiumului fusese anuntata austriaca Nicole Schmidhofer, insa dupa verificarea timpilor, organizatorii au indicat ca locul 3 ii revine lui Gut-Behrami. Primele doua pozitii au ramas nemodificate, castigatoarea probei fiind italianca Sofia Goggia, pe locul secund clasandu-se elvetianca Joana Haehlen. In varsta de 26 de ani, italianca, detinatoarea aurului olimpic al disciplinei la JO de la PyeongChang din 2018, a obtinut al saselea succes al carierei, al patrulea in proba de coborare. Ea nu a putut intra in competitie de la inceputul sezonului din cauza unei fracturi a peroneului suferita la mijlocul lunii octombrie 2018.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2