Schi fond-CM: Rusul Aleksandr Bolsunov castiga la Oslo si relanseaza lupta pentru Globul de Cristal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rusul Aleksandr Bolsunov a castigat proba masculina de 50 km stil clasic de la Oslo, preluand conducerea in clasamentul Cupei Mondiale de schi fond, in detrimentul tanarului star local Johannes Klaebo, clasat doar al 38-lea, informeaza AFP, titreaza Agerpres.

Cele doua tinere vedete ale schiului fond mondial si-au impartit onorurile de la debutul sezonului, ducand o lupta stransa pentru marele Glob de Cristal. Cu sapte probe inainte de finalul sezonului, Bolsunov (22 ani), mai bun in cursele pe distante lungi, are acum un avans de 49 puncte fata de Klaebo (tot 22 de ani), superior la sprint. Reprezentantii Rusiei au ocupat primele patru locuri in concursul de sambata, Aleksandr Bolsnuov fiind urmat de

Maksim Vilegjanin, Andrei Larkov si Ilia Semikov, o umilinta la Oslo pentru norvegieni, cel mai bine clasat dintre ei fiind Martin Sundby (locul 6). Desi a ocupat in final locul 38, Klaebo a obtinut totusi 47 de puncte pretioase in clasamentul general, dupa ce s-a impus in mai multe sprinturi intermediare pe parcursul celor 50 de km de la Oslo.

Foto: Delfi Sport

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole