Schimbarea incepe cu gesturi mici: Ora Pamantului, in ritmuri muzicale cu “Cantus Mundi” in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Sambata, de “Ora Pamantului”, stingem lumina si ne adunam cu totii in Centrul Vechi al Baii Mari, pentru a marca impreuna aceasta zi dedicata naturii.

Anul acesta,” Hope and Homes for Children” se alatura programului National „Cantus Mundi” pentru “Ora Pamantului”, iar doritorii pot lua parte la aceasta activitate educativa, sambata, incepand cu ora 20.30 in Centrul Vechi.

In cinstea pamantului, Corul National de Camera “Madrial – Marin Constantin” a pregatit cantece de sarbatoare si bratari fluorescente pentru toti participantii.

Ora Pamantului este un eveniment international, organizat in ultima sambata a lunii martie a fiecarui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrica fata de problema dioxidului de carbon emis in atmosfera la producerea energiei electrice. Ora Pamantului consta in stingerea luminii si oprirea aparatelor electrocasnice neesentiale timp de o ora, in mod voluntar, atat de catre consumatorii individuali cat si de catre institutii si unitati economice.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole