Schimbări importante în acest an la Mogoșa. Află ce se va realiza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Domeniul Mogoșa va beneficia în 2021 de schimbări importante în bine. Astfel, aici se va amenaja o promenadă în jurul lacului constând din alei și podețe care vor ușura accesul turiștilor, dar și o parcare.

De asemenea vor fi organizate concursuri sportive de alergare și ciclism.

”Pe parcursul sezonului rece angajații Serviciului Public Baia Sprie au lucrat în atelier la producerea/debitarea materialelor și a produselor finite necesare amenajării spațiilor publice.

La inițiativa primarului Bîrda Sebastian Alin și conform parteneriatului dintre Primăria Baia Sprie și proprietarii Domeniului Mogoșa, se va amenaja în acest an o promenadă în jurul lacului constând din alei și podețe care vor ușura accesul turiștilor.

De asemenea, este prevăzută amenajarea unei parcări în zona lacului 3. Colaborarea dintre administrația locală și noii proprietari va continua în acest an prin organizarea de activități comune pentru publicul larg, precum concursuri sportive de alergare și ciclism.

Domeniul Mogoșa vă așteaptă în sezonul care vine. Sperăm ca în sezonul care urmează oferta turistică sa fie mai apropiată nevoilor turiștilor”, se precizează într-o postare pe pagina primarului din Baia Sprie, Alin Bîrda.

Vlad HERMAN

Foto jos: Alin Bîrda (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2