SCHIMBĂRI – Nunți cu lăutari și asistente medicale în Maramureș din vară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De la 1 iunie, maramureșenii care vor să se căsătorească, vor putea face petrecere de nuntă fără a le fi limitat numărul de invitați. Deocamdată autoritățile au lăsat să se înțeleagă că anumite restricții vor fi ridicate dacă se va atinge la 1 iunie acel prag de 5 milioane de persoane vaccinate. Nunțile ar putea fi reluate din vara aceasta, însă la nuntă ar urma să se facă un anumit triaj. Aduică vom avea lăutari și asistente medicale care vor testa nuntașii care nu sunt vaccinați.

Deja pe rețelele de socializare multe cupluri de maramureșeni au anunțat o nouă dată a nunții lor, adică anul viitor, după ce deja au amânat de două ori nunta până acum. Cine știe, poate a treia oară e cu noroc.

„Sincer nu am prea multe de spus având în vedere că nu pot schimba nimic din ceea ce se întâmplă acum, de când cu virusul ăsta și cu toate că nu îmi convine, am mai amânat iar nunta cu un an în speranța că va fi ok deși deja nu știu ce să mai cred. Iar în privința faptului ca toți invitații să prezinte dovada vaccinării sau test covid negativ… chiar nu pot cere așa ceva”, ne-a spus Ștefania, viitoare mireasă.

„Am amânat nunta pentru la anul. Nici măcar nu am luat în calcul să-mi condiționez invitații, cu test, vaccin sau anticorpi în urma bolii”, a adăugat Ioana, o altă viitoare mireasă din Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2