„Scoala altfel”: Mai multi elevi din Maramures vor vizita Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

300 de elevi ai proiectului Salvati Copiii de Abandon si Neintegrare – SCAN se vor intalni la Iasi intre 2 si 4 aprilie. Acestia provin de la Colegiul National „Dragos Voda”, Sighetu-Marmatiei si Colegiul National „Mihai Eminescu”, Baia Mare, respectiv Colegiul Economic Administrativ, Colegiul National “Garabet Ibraileanu” si Colegiul “I. C. Stefanescu” din Iasi.  Evenimentul este inclus in saptamana „Scoala altfel”.

Marti, 3 aprilie, elevii si profesorii lor vor participa la evenimentul SCAN: Maramures si Iasi – Scoala altfel organizat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, incepand cu ora 9.15. Manifestarea cuprinde prezentarea universitatii, a proiectului SCAN, a facultatilor de stiinte si un program artistic al elevilor din clasele pilot SCAN din judetul Maramures.

Actiunea continua cu vizitarea Muzeului Universitatii, a Muzeului de Istorie Naturala, a Gradinii Botanice „Anastasie Fatu” si a centrului istoric al Iasului.

„Intalnirea va fi una de exceptie. Asteptam prilejul reunirii la Iasi a celor peste 1000 de elevi bursieri, a profesorilor din scolile pilot, a parintilor si decidentilor de politica educationala”, a spus managerul de proiect, prof. univ. dr. Laurentiu Soitu.

Proiectul Salvati Copiii de Abandon si Neintegrare – SCAN deruleaza activitati de formare, evaluare si, in mod special, de identificare si sustinere a elevilor in situatie de risc/abandon scolar. Este desfasurat in perioada 1 august 2010 – 31 iulie 2013 de catre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, in parteneriat cu VIA University College Danemarca, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, Inspectoratul Scolar Judetean Mures si Inspectoratul Scolar Judetean Braila.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2