Scoala Gimnaziala ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare a aniversat Zilele Scolii – Editia 2018

Pentru doua zile, 31 ianuarie si 1 februarie 2018, colectivul si elevii Scolii Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” l-au aniversat pe patronul spiritual al unitatii de invatamant.

Editia 2018 a Zilelor Scolii a fost una extrem de reusita, printre invitatii prezenti in sala festiva regasindu-se si multi fosti absolventi cu care Scoala ”Ion Luca Caragiale” se mandreste astazi, dar si fosti profesori sau personal nedidactic care au activat, in acesti 46 de ani, in cadrul acestei institutii scolare.

Deschiderea oficiala a evenimentului a avut loc joi, 1 februarie 2018, de la ora 10.00, prin discursul directorului Scolii ”Ion Luca Caragiale” din Baia Mare, prof. Felicia Bodea. In cuvantul de deschidere, managerul unitatii de invatamant a dorit sa multumeasca pentru implicare atat administratiei locale,, cat si administratiei judetene, respectiv presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, care a fost partener al scolii in ultimul proiect realizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Totodata, a fost amintit aportul pe care Inspectoratul Scolar Judetean Maramures il are in fiecare activitate derulata de scoala, precum si disponibilitatea si deschiderea de care reprezentantii ISJ dau mereu dovada atunci cand li se solicita sprijinul sau sfatul.

Au mai fost prezenti si reprezentanti ai bisericii, consilierii judeteni Liliana Moga si Cristian Anghel, Ioan Muresan, fosti absolventi ai scolii ajunsi pe culmi dintre cele mai inalte. Dintre fostii elevi ai Scolii Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale”, ii amintim pe Cristian Balaj, Raluca Ardelean, Ciprian Cucuiat (care a si rostit mesajul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures), Radu Ile, Delia Dan, Dan Filip (director al Colegiului de Arte Baia Mare), Oana Pampa, Adrian Marchis, Giuliano Petrut (presedintele Colegiului Medicilor Maramures), Florina Ana Pampa, Narcisa Suciu, Raul Zaharie, Cristina Gaspari si multi altii.

Dupa discursurile celor prezenti, elevii au intonat imnul Scolii ”Ion Luca Caragiale”, urmand, apoi, mici reprezentatii oferite de prescolarii din grupele Waldorf si grupele traditionale. Elevii clasei a II-a B au prezentat piesa ”Bubico”, in timp ce elevii din clasa a III-a B au facut o mica sceneta pe o alta opera extrem de cunoscuta a lui Caragiale, ”Dl. Goe”. ”Cantece de iarna” au oferit elevii clasei pregatitoare B si elevii clasei a IV-a B, in timp ce elevii clasei a IV-a A au pregatit un moment artistic.

In cadrul evenimentului au fost premiati si elevii care s-au evidentiat la Concursul National Lumina Math, la Concursul Interjudetean Tinere Sperante, dar si cei care au iesit in evidenta in cadrul altor activitati extrascolare. Premiile au fost oferite de catre Asociatia de Parinti. Dupa ora 12.30, elevii claselor gimnaziale au oferit si ei un program literar-artistic, dupa care a fost pusa in scena piesa ”O noapte furtunoasa”. S-a remarcat si reprezentatia oferita de trupa de teatru a scolii, ”Parol”, condusa de prof. Radu Bogovit, dar si vocile deosebite ale elevilor care fac parte din corul scolii.

Zilele Scolii ”Ion Luca Caragiale” – editia 2018 s-au incheiat cu momente artistice oferite de elevii unitatii scolare, coordonati de profesorii de la clasa, iar parerea unanima a celor prezenti a fost aceea ca acest eveniment a fost o adevarata reusita.

Conducerea Scolii Gimnaziale ”Ion Luca Caragiale” Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1