Scoala Mamei” continua la Spitalul Judetean din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare vine in intampinarea viitoarelor mamici si organizeaza o noua serie de cursuri privind etapele sarcinii, nasterea, lauzia, alaptarea si ingrijirea nou-nascutului, se arata intr-un comunicat al unitatii medicale.

Cursurile cunoscute sub numele de ”Scoala Mamei” sunt gratuite si vor fi sustinute de medici din cadrul sectiilor de Obstetrica-Ginecologie si Neonatologie. Pregatirea viitoarelor mamici se va structura pe mai multe module, a aratat dr. Timis Gavrila, medic sef sectie Obstetrica – Ginecologie.

Prima sesiune de cursuri a debutat luni, 25 noiembrie 2019, incepand cu ora 18:00, la Centrul de Planificare Familiala situat pe strada Progresului nr. 17, etajul I, aici urmand sa aiba loc si urmatoarele intalniri. Modulul I s-a adresat mamicilor aflate in trimestrul I, II si III de sarcina. Modului II a fost programat pentru data de 2 decembrie 2019, cand se va dezbate tema ”nasterea si lauzia”.

La modului III, programat pentru data de 16 decembrie, viitoarele mamici pot sa invete despre gimnastica medicala in sarcina. Modului IV va avea loc in 13 ianuarie 2020 si se va vorbi despre ingrijirea noului-nascut. Modului V, alaptarea, a fost stabilit pentru data de 20 ianuarie 2020, in timp ce modului VI, puericultura, va fi sustinut in 27 ianuarie 2020.

Programarile se fac la numarul de telefon 0745/675.958, de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 15:00, asistent-sef Sectia Obstetrica-Ginecologie, Mirela Danci.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *