Scoala Remetea Chioarului a ocupat locul I la fotbal baieti invatamant primar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

fotbal remetea chioarului.jpgJoi, 31 martie, in frumoasa sala de sport din Tauti Magheraus a avut loc barajul de calificare pentru faza judeteana la Fotbal pe teren redus – baieti invatamant primar.

Echipele care s-au duelat au fost: Scoala Remetea Chioarului – castigatoarea pe mediul rural si Liceul Tehnologic “Alexiu Berinde” Seini, castigatoarea pe mediul urban.

In prima repriza emotiile au fost foarte mari de ambele parti, datorita mizei meciului, ceea ce s-a reflectat in jocul elevilor din Remetea, care au primit repede doua goluri la faze simple de atac ale seinenilor. Asadar, la pauza elevii din Seini aveau avantaj de doua goluri.

Repriza a doua a avut o cu totul alta desfasurare, iar remetenii au reusit sa presteze un joc foarte bun cu pase legate si faze spectaculoase, reusind sa inscrie trei goluri, ceea ce le-a adus victoria cu scorul de 3-2, calificandu-se mai departe la faza pe judet.

“Se aduc multumiri conducerii Liceului Traian Vuia Tauti Magheraus, respectiv domnului director Gicu Marina si domnului profesor China Nicolae, pentru sprijinul oferit in organizarea acestei frumoase competitii”, a spus profesorul Calin Moje.

Elevii din Remetea Chioarului sunt pregatiti de prof. Calin Moje, prof. Daniel Luputi si de Marcel Buga.

ZiarMM

fotbal remetea chioarului

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2