Scor de tenis la meciul dintre ACS Recea și CSM Reșița

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un meci cu multe goluri pe micuțul stadion din comuna Recea. Echipa locală, ACS, a învins cu 6-0 echipa din Reșița. Echipa din Recea se află pe locul 13 cu golaveraj 0 după acest meci.

Meciul a fost transmis live și pe pagina de facebook a echipei din Recea, astfel suporterii s-au putut bucura de toate cele șase goluri marcate de jucătorii formației.

Suporterii echipei ACS nu au trebuit să aștepte mult după primul gol. Alin Burdeț a deschis scorul încă din minutul 2 în urma unei lovituri de la colț.

În minutul 36 Marius Coman a stabilit scorul de la pauză în urma unui șut din careul mic. Se zice că 2-0 este un scor periculos. Nu a fost cazul în acest meci.

După pauză echipa din Recea a dominat autoritar și a mai marcat de patru ori. În minutul 53 Marius Coman a marcat al doilea său gol din acest meci. Peste 10 minute Alexandru Mărieș marchează din pasa lui Marius Coman pentru 4-0.

Ultimele 10 minute din meci au mai consmenat două goluri. În minutul 82 Adrian Micaș șutează superb la vinclu de la aproximativ 25 de metri, iar Paul Batin închide tabela în minutul 90.

Foto FB ACS Recea

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2