Scotia, votata cea mai frumoasa tara din lume de cititorii unui ghid de turism

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cititorii ghidurilor de calatorie Rough Guide au ales Scotia drept ‘cea mai frumoasa tara din lume’, acest stat intrecand Canada in topul celor 20 cele mai atractive state din punct de vedere turistic, informeaza The Independent si Metro, transmite AGERPRES.

Pe lista sa, pe care mai figureaza tari precum Noua Zeelanda (locul 3), Italia (locul 4) si Africa de Sud (locul 5), ghidul mentioneaza: ”Si, in final, cea mai frumoasa tara din lume este dezvaluita: Scotia. Cine poate nega faptul ca aceste plaje salbatice, lacuri adanci si castele pe stanci sunt unele dintre cele mai minunate si mai frumoase privelisti din lume?”.

Statul vecin, Marea Britanie, se afla pe locul 7 in acest clasament, Tara Galilor pe 10, iar Irlanda pe 18.

Potrivit lui Malcolm Roughead, director executiv al VisitScotland, acest titlu va atrage mai multi turisti in Scotia. ”Suntem incantati ca Scotia a primit aceasta remarcabila distinctie din partea cititorilor Rough Guide, insa sigur ca acest lucru nu este o surpriza pentru cei care au cunoscut minunata noastra tara”, a declarat el, potrivit The Independent. ”De la peisajele noastre coplesitoare pana si atractiile istorice remarcabile pana la centrele urbane agitate dar frumoase, Scotia iti taie rasuflarea”, a adaugat Roughead. ”Sigur, odata cu imensa frumusete vine si o mare responsabilitate si ii indemnam atat de turisti cat si pe locuitori sa respecte bunurile naturale ale Scotiei si sa le conserve pentru generatiile care vor veni”, a precizat el.

Pe locul 6 in topul celor mai frumoase 20 de tari, asa cum au fost votate de cititorii Rough Guide, se afla Indonezia, iar Islanda ocupa locul 8, urmata de Statele Unite ale Americii, pe 9, potrivit Roughguides.com. Pe locul 11 se afla Slovenia, urmata de Mexic (locul 12), India (locul 13), Finlanda (locul 14), Elvetia (locul 15), Peru (locul 16) si Norvegia (locul 17). Locul 19 este ocupat de Croatia, iar pe ultima pozitie, 20, se afla Vietnam, votata pentru ”bogatia sa uriasa de frumusete naturala, usor accesibila”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *