Scrima: Echipa masculina de sabie a Romaniei, locul 6 la Europene

PNL

Echipa masculina de sabie a Romaniei, medaliata cu bronz la intrecerile continentale de anul trecut, s-a clasat pe locul 6 la Campionatele Europene de scrima de la Tbilisi, dupa ce a fost invinsa, sambata, de Ucraina, cu scorul de 45-38, in meciul pentru pozitiile 5-6.

Echipa pregatita de Florin Zalomir si alcatuita din Tiberiu Dolnicenu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua), Iulian Teodosiu (CS Dinamo) si George Iancu (CSA Steaua) a trecut in optimi de Bulgaria, cu 45-23, dar a pierdut in fata Germaniei cu 39-45, in sferturi. In meci pentru pozitiile 5-8, tricolorii au dispus in primul meci de Georgia cu 45-40, iar apoi a cedat in fata Ucrainei.

La editia din 2016, Romania, in componenta Alin Badea, Tiberiu Dolniceanu, Ciprian Galatanu si Iulian Teodosiu, a cucerit bronzul.

Romania incheie participarea la Europenele de la Tbilisi cu doua medalii de bronz, prima fiind cucerita luni de Bianca Pascu, in proba individuala feminina de sabie, iar a doua de echipa feminina de spada, alcatuita din Amalia Tataran (CS Dinamo), Greta Veres (CSA Steaua), Raluca Sbircia (CSU Craiova) si Adela Danciu (CSU Craiova). Obiectivul anuntat de presedinta Laura Carlescu Badea era castigarea unei medalii la Tbilisi.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1