Scrisori de dragoste vor fi livrate gratuit cu bicicleta, in cadrul unui proiect artistic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul “Livrez Dragoste”, un serviciu unic in Romania, ce presupune scrierea si transmiterea de scrisori pe bicicleta, gratuit, in contextul in care interactiunile se petrec mult mai mult in mediul virtual, va incepe lunea viitoare, informeaza un comunicat al organizatorilor remis AGERPRES.

Cei care doresc sa trimita scrisori de dragoste pot sa acceseze website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi sectiunea “Scrisoarea ta” si pot completa formularul existent.

Expeditorul va scrie cele mai frumoase ganduri pentru destinatarul scrisorii, dupa care are optiunea sa aleaga o surpriza din partea partenerilor proiectului (Fa Romania si Editura Litera).

Echipa se ocupa de scris cu stiloul pe hartie reciclata, iar livrarea scrisorii se face pe bicicleta, doar in Bucuresti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Serviciul se adreseaza publicului modern si creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciaza ca gesturile simple fac diferenta. Livrarile oficiale vor incepe din data de 17 martie, dar intre timp se pot trimite solicitarile via www.livrezdragoste.artanumusca.ro.

“Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu musca — cel mai important demers socio-cultural din Romania, ce are ca obiectiv sustinerea tinerilor artisti talentati din diferite domenii, intr-o maniera cat mai actuala si creativa.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2