septembrie 17, 2021

Se anunta impaduriri masive in padurile din zona Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile locale din Baia Sprie anunta impaduriri importante in zona Mogosa, Gutin si nu numai.

Astfel, in acest an in padurile din zona orasului vor fi plantati 11000 de puieti din pepinierele Directiei Silvice Maramures

“La analiza noului buget vor fi cuprinse lucrarile preconizate, precum si o serie de plantatii in parteneriat cu Ocolul Silvic Baia Sprie.

Astfel, in acest an in padurile din zona orasului vor fi plantati 11000 de puieti din pepinierele Directiei Silvice Maramures. In planul de activitati pe acest an se prevad impaduriri integrale pe o suprafata de 16 mii metri patrati cu numar de 8000 de puieti in zona Mogosa si actiuni de completare cu 3000 de puieti in zona Gutin.

De asemenea se vor desfasura actiuni de intretinere pe o suprafata de 50 de hectare, actiuni care prevad revizuirea plantatiilor, descoplesirea speciilor forestiere de specii lemnoase si ierboase in regenerari artificiale si regenerari naturale”, se precizeaza pe pagina Info – Baia Sprie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Suzana Holan

    Mama imi povestea ca in anii ‘30 erau scosi la plantat puieți la padure, toti școlarii. Aveau si un cantec special pe care il cântau in timpul lucrului. Era o treaba si sanatoasa, si educativa pentru copii. Veneau reprezentanti ai primariei sa ii felicite pe copii pentru ceea ce fac.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2