Se anunta un nou colos pe piata smartphone-urilor! Forbes a dezvaluit afacerea de 409 milioane de dolari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

coolpadChina are 3 producatori in top 5 la nivel global pe piata smartphone-urilor.

Un nou miliardar din China se aventureaza pe piata telefoanelor mobile, una deja extrem de competitiva, anunta Forbes. Zhou Hongyi, presedintele celor de la Qihoo 360 Technology, a anuntat ca va investi 409.05 milioane de euro pentru 45% din actiunile companiei producatoare de telefoane mobile, Coolpad Group.

Qihoo si Coolpad vor produce smartphone-uri sub brandul Dazen. Qihoo, un operator al celui de-al doilea cel mai mare search engine din China, va fi principalul provider pentru aplicatiile telefonului si serviciile de search.

„Este una dintre initiativele cheie pe care le luam pentru a ne intari pozitia in internetul pe mobil in China si sa devenim liderii acestei platforme in China” a declarat Zhou intr-o conferinta de presa. Qihoo a scazut cu 6.92% pana la 55.52$ la New York miercuri. Coolpad a scazut cu 9.4% in Hong Kong.

Competitia in China pe piata telefoanelor mobile este apriga. Xiaomi, condusa de miliardarul Lei Jun, este lider cu 14% din market share, fiind urmati de Samsung, Lenovo si Yulong, fiecare cu 12#, conform celor de la Canalys. Si alte companii recupereaza teren. Huawei vrea sa devina numarul 1 in China in trei ani, oferindu-le consumatorilor device-uri high-quality la preturi medii.

Coolpad a vandut 3 milioane de smartphone-uri online in prima jumatate a lui 2014, 13% din volumul total.

yoda.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole