SE APROPIE ȘCOALA – În multe școli din județ încă se lucrează

Reclame home 1
Reclame home 1
Ne mai despart mai puțin de trei săptămâni până la debutul unui nou an școlar. Iar ca de fiecare dată sunt școli unde încă se lucrează și unde lucrările nu vor fi finalizate la timp. Părinții copiiilor din aceste unități școlare își pun întrebări legate de locul unde vor încăța copiii lor în condițiile în care lucrările în școli nu sunt finalizate.
De altfel, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș derulează, în această perioadă, o activitate de inspecție tematică în școlile din județ, pentru monitorizarea pregătirii unităților de învățământ în vederea începerii noului an școlar. Spre exemplu, ieri, 25 august, prof. Muntean Ioan, inspector școlar general adjunct și prof. Mihaela Vălenaș, inspector școlar pentru educație timpurie, au realizat activitatea de inspecție la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10, unde se efectuează lucrări de reabilitare și la Grădinița cu Program Prelungit „Micul Prinț”, unde lucrările se află într-un stadiu avansat de execuție și se depun eforturi pentru finalizarea acestora până la data de 10 septembrie.
„Noi ne-am dori să începem școala față în față. În perioada școlii online am avut noi, elevii, foarte mult de suferit. A fost un context nou, pentru noi, dar și pentru profesori. Elevii vor merge fizic la școală în 13 septembrie, din câte am înțeles, apoi se discută ca elevii vaccinați să meargă la școală, iar cei nevaccinați să treacă în online. Cred că s-au făcut demersuri în școli ca aceste cursuri să se desfășoare cât de bine și în deplină siguranță pentru toată lumea. Va exista distanțare, desigur”, ne-a spus Cristina Miculaiciuc, președinte Asociația Elevilor din Maramureș.
Am solicitat Inspectoratului Școlar Județean o situație cu unitățile de învățământ din județ unde la acest moment sunt în desfășurare lucrări de reabilitare și de modernizare.
FOTO ISJ Maramureș
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole