Se cauta inca un director la Primaria Baia Mare. Vezi la ce Directie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primaria Baia Mare organizeaza concurs de recrutare in vederea ocuparii functiei publice de conducere vacante de director general Directia Generala de Actiune Civica.

Conditiile specifice de participare la concurs:
– studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul de licenta Stiinte militare, informatii si ordine publica sau Drept;
– minimum 3 ani vechime in specialitatea studiilor;
– studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 14 noiembrie, ora 10:00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 1 noiembrie , inclusiv.

Pe langa acest post, municipalitatea a mai scos la concurs si functia de director general la Directia Generala Administratie Publica.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. Moldovan Gheorghe

    Aceasta functie a fost gândită pentru fostul politist Coste. Pentru aceasta functie s-a vandut Coste Dorin din Ciolt atunci cand trebuia sa-l aresteze pe Cherecheș. Veti vedea ca el va câștiga concursul. Asta a fost pretul nearestarii lui Cătălin Cherecheș. Intelegeti? Sa nu ziceți că nu v-am spus.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1