Se cauta manager la Spitalul TBC Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Numirea Sorinei Pintea in postul de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare a lasat vacant postul pe care aceasta l-a detinut pana la mijlocul lunii martie a acestui an la Spitalul TBC, iar acum autoritatile din Baia Mare cauta un inlocuitor.

Consiliul de Administratie al Spitalului de Pneumoftiziolgie “Dr. Nicolae Rusdea”, unitate aflata in subordinea Consiliului Local Baia Mare, a anuntat organizarea concursului in vederea ocuparii functiei de manager.

Din 9 teme cadru au de ales candidatii care vor sa se inscrie in competitie, proiectul de management intocmit de acestia putand avea ca subiect: imbunatatirea structurii si organizarii spitalului, schimbarea profilului unui spital cu performante nesatisfacatoare, evaluarea spitalului din punct de vedere al calitatii, strategia managementului in domeniul achizitiilor etc., cu precizarea ca acesta nu poate depasi 10 pagini cu font Times New Roman de 14.

Inscrierile in concurs se pot face pana in data de 15 iulie, iar cuantumul taxei de participare a fost stabilit la 500 lei.

Concursul se va desfasura la sediul Spitalului TBC Baia Mare si va consta in doua etape, una de verificare a indeplinirii de catre candidati a conditiilor stabilite, iar alta de sustinere a probelor de evaluare. Proba scrisa, constand intr-un test grila de verificare a cunostintelor, a fost anuntata pentru data de 23 iulie, de la ora 10.00, cea de sustinere a proiectului de management, in aceeasi zi, de la 13.00, iar interviul cu cei ramasi in cursa a fost programat pentru 14.30.

La concurs se pot inscrie candidatii care indeplinesc cumulativ mai multe conditii, dintre care cele mai importante fiind detinerea unei diplome de licenta, a unui document care sa ateste absolvirea unui curs de perfectionare in management sau management sanitar si sa aiba 2 ani vechime in posturi prevazute cu studii universitare. Reprezentantii administratiei au facut si o concesie, aratand ca ii vor primi in concurs si pe cei care nu au atestate in management, situatie in care candidatii vor fi pusi sa scrie o declaratie pe proprie raspundere in care sa se angajeze ca vor participa la un curs de perfectionare in management sanitar in maximum un an de la numirea in functie.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2