Se fac noi angajari la mai multe primarii din Maramures. Afla posturile disponibile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Mai multe primarii din judetul Maramures au scos la concurs in aceasta perioada mai multe posturi.

Astfel, Primaria Municipiului Sighetu Marmatiei organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, dupa cum urmeaza:

  • un post consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic;
  • un post consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Investitii.

Primaria Orasului Baia Sprie organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de  inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului venituri.

Primaria Comunei Valea Chioarului organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent in cadrul Compartimentului Contabilitate – casierie.

Primaria Orasului Targu Lapus organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante de muncitor necalificat din cadrul Compartimentului intretinere zone verzi, parcuri, maturat strazi si trotuare, al Primariei Orasului Targu Lapus.

Primaria Municipiului Baia Mare organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de inspector debutant la Biroul Comunicare, Promovare, Dezvoltare Economica.

Primaria Comuna Sacalaseni organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, in cadrul Compartimentului Asistenta Sociala.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *