Se face concurs de recrutare pentru postul de director general la Directia de Asistenta Sociala Baia Mare

Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de conducere vacante de director general – Directia de Asistenta Sociala Baia Mare, judetul Maramures, se arata intr-un anunt pe site-ul posturi.gov.ro.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt:

  • studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta intr-unul din domeniile: asistenta sociala sau sociologie, psihologie sau stiinte ale educatiei, drept, stiinte administrative, sanatate, economie sau management, finante, contabilitate. Pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului si absolventi cu diploma de licenta ai invatamantului universitar de lunga durata in alte domenii decat cele prevazute mai sus, cu conditia sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile legii;
  • vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului urmator:

11 februarie 2019: termenul limita pentru depunerea dosarelor;
25 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisa; data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relatii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obtine la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici din bd. Mircea Voda, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucuresti, precum si la numarul de telefon 0374/112.726.

Vezi aici detalii.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1