Se face concurs pentru mai multe posturi vacante din cadrul Politiei Locale Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primaria Municipiul Baia Mare anunta pe site-ul oficial ca va demara procedura de organizare si desfasurare a unui concurs de recrutare in vederea ocuparii unor functii publice de executie vacante din cadrul Directiei Politia Locala:

Biroul Ordine Publica

un post politist local clasa I, debutant, Compartiment Zona 4,
conditii specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.

un post politist local clasa III debutant, Compartiment Zona 5,
conditii specifice de participare la concurs:studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat.

un post politist local clasa III asistent, Compartiment Zona 5,
conditii specifice de participare la concurs:studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat si minimum 6 luni vechime in specialitatea studiilor absolvite.

Biroul Circulatie 

doua posturi politist local clasa I debutant,
conditii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute in art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

De asemenea, candidatii trebuie sa detina permis de conducere auto categoria B.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 18.12.2018, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 05.12.2018, incusiv.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *