Se lucreaza intens: Au inceput reparatiile la drumurile din Baia Mare (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Incepand cu data de 9 februarie, in Municipiul Baia Mare s-au reluat lucrarile de reparatii a drumurilor fiind efectuate operatii de frezare, decapare si plombare cu asfalt stocabil pe bulevardul Bucuresti, in zona Dedeman – Auchan – intersectie Motorului si intre bulevardul Unirii si strada Culturii.

Pentru ziua sambata 11.02.2017 si duminica 12.02.2017 vor fi executate lucrari de reparatii pe strazile Progresului si Industriei.

“In acelasi timp operatorul de salubritate S.C DRUSAL S.A. si Serviciul Public Ambient Urban desfasoara in oras diverse actiuni de salubrizare. Echipele SPAU realizeaza in momentul de fata toaletari garduri vii si copaci pe aliniamentele stradale, precum si actiuni de intretinere a zonelor verzi.

Societatea DRUSAL va executa operatii de razuit si maturat manual si intretinere carosabil; maturat manual si intretinere trotuare si intretinere zone verzi. In cazul in care lucrarile nu se finalizeaza in sectorul propus acestea se vor continua in urmatoarea zi”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local cu atributii de viceprimar.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    articolul asta e o gluma, ca nu ma prind …. eu am trecut ieri peste podul din imagine si e dezastru …. daca asa se fac lucrari doar sa se poata spala iarasi nistebani, inseamna ca nu am invatat nimic din era penalului Chereches, sau poate am invatat doar sa furam …trebuia fix invers …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *