Se lucrează la drumul de acces către parcul industrial din Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1

Săptămâna trecută au demarat lucrările la drumul de acces la parcul industrial din Baia Sprie, care va fi primul de acest fel din Maramureș. De asemenea, până la mijlocul lunii decembrie vor fi fata și utilitățile publice.

„Am început, încă de săptămâna trecută, lucrările pentru realizarea drumului de acces la Parcul industrial din Baia Sprie, prin societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA.

În prima fază, au fost realizate săpăturile, iar în această săptămână sunt realizate lucrările de reciclare a solului, care vor fi finalizate azi. Următorul pas este așternerea de balast și piatră spartă pentru stabilizarea solului. În urma acestor lucrări, drumul va fi pregătit pentru asfaltare.

Până în 15 decembrie vom avea drumul și utilitățile publice finalizate, asfel încât de anul viitor să putem primi companii în Parcul industrial Baia Sprie.

Parcul industrial de la Baia Sprie va avea o suparafață de 34 de hectare, cu posibilitate de extindere la 50 de hectare. Finanțarea pentru infrastructura acestui parc industrial o asigurăm din bugetul Consiliului Județean Maramureș.

Așa cum am promis, realizăm parcuri industriale în Maramureș, pentru că avem nevoie de investiții prin care să creștem economia județului, să oferim noi locuri de muncă pentru maramureșeni și un nivel de trai mai ridicat. Vom construi încă două parcuri industriale, la Farcașa – 20 hectare – și la Șomcuta Mare pe o suprafață de 10 hectare. Acestea vor fi dezvoltate prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operațional Regional. Dezvoltăm Maramureșul!”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole