Se pun bazele unor colaborari in domeniul comercial intre Maramures si Orientul Mijlociu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vizita_irak-20Luni, 17 octombrie, la Palatul Administrativ din Baia Mare, a avut loc o prima intalnire intre prefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, si dr. Raad Al-Zaidi, din Irak, o persoana influenta in Orientul Mijlociu, care, prin activitatea sa, promoveaza Maramuresul si Romania in zona.

La intalnire au luat parte, de asemenea, Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures, consilierul judetean Cristian Anghel, iar din partea Asociatiei Nord pentru Cooperare si Integrare, Emanuel Peterliceanu (presedinte) si Alexandru Peterliceanu. Scopul acestui prim contact este stabilirea unor relatii comerciale intre Maramures si Orientul Mijlociu.

Din cele declarate de dr. Raad Al-Zaidi rezulta ca in zona pe care o reprezinta ar fi necesara implicarea unor companii de forare, a unor firme de constructii sau din domeniul electric. Pe de alta parte, Institutia Prefectului a solicitat tuturor primariilor din judetul Maramures sa identifice terenurile pe care s-ar putea face investitii. Intr-o prima faza urmeaza sa se incheie parteneriate intre Consiliul Judetean Maramures si guvernoratele interesate din Orientul Mijlociu, iar apoi se vor organiza intalniri cu mediul de afaceri.

Dr. Raad Al-Zaidi a lucrat in Ministerul Afacerilor Externe, iar in prezent este directorul general al Departamentului Veteranilor din cadrul Ministerului Apararii din Irak.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures

vizita_irak-1

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2