Se raceste semnificativ in Maramures: Vezi prognoza meteo pentru perioda 3-16 octombrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ploaieVremea va raci semnificativ in urmatoarele sase zile, temperaturile urmand sa fie mai scazute decat in mod normal, cu maxime ce nu vor depasi 13 – 16 grade Celsius, iar ploile vor fi frecvente pe arii extinse, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 3 – 16 octombrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani, racirea vremii va fi semnificativa, astfel ca valorile de temperatura se vor situa, in special in perioada 5 — 6 octombrie, cu mult sub cele normale in aceasta perioada din an. Mediile maximelor vor fi de 8…13 grade si ale minimelor de 2…6 grade.

In cea de-a doua saptamana se estimeaza o crestere usoara si treptata a valorilor termice, cu precadere a celor diurne ce vor urca de la 13…14 grade in jurul datei de 10 octombrie spre 16…18 grade la sfarsitul intervalului de prognoza, atunci cand vor deveni apropiate de cele climatologic specifice mijlocului de octombrie. Prima saptamana a intervalului de referinta va fi caracterizata de o vreme cu ploi pe arii extinse si local in cantitati mai importante, urmand ca apoi probabilitatea de ploaie sa fie mai redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *