Se redeschide internatul Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie. 32 de locuri de cazare moderne pentru elevi

PNL

Incepand cu 1 septembrie 2019, elevii Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie, care nu au unde sa locuiasca pe perioada anului scolar 2019-2020, pot solicita un loc de cazare la internatul liceului.

Dosarul trebuie sa contina o solicitare scrisa adresata directiunii Colegiului Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie, dar si o copie a certificatului de nastere a elevului, a cartii de identitate a acestuia, -inclusiv a parintilor-.

De precizat ar fi faptul ca Primaria Baia Sprie cu sprijinul Consiliului Local Baia Sprie au investit 662.000 de lei in renovarea totala a primului etaj din internat. Astfel, elevii care vor locui acolo vor avea parte de camere curate, moderne si utilate cu mobilier adecvat. Totodata s-a modernizat si bucataria insa, provizoriu, mesele elevilor vor fi asigurate in sistem catering. Tot aici, a fost infiintat si un cabinet medical care are un asistent medical.

Victoria Bojan, inspector de specialitate, Primaria Baia Sprie: “E primul an in care se redeschide internatul. Incepand cu luna septembrie 2019 elevii colegiului care au nevoie de cazare pot beneficia de un spatiu modern si utilat corespunzator. Speram ca pe viitor elevii sa se indrepte si inspre colegiul nostru.”

In acest context, pentru reabilitarea nivelului si partea de mobilier investitia s-a ridicat la suma de 487.000 de lei, iar pentru partea de bucatarie s-au alocat 175.000 de lei.

La aceasta ora sunt disponibile 32 de locuri, pentru cazarea elevilor, in opt camere.

Foto: Primaria Baia Sprie, Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1