Se reiau lucrarile in cartierele baimarene. Afla aici care sunt strazile unde vor incepe lucrarile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In acesta primavara-vara vor fi reluate si finalizate lucrarile incepute in anul 2016. Astfel, sunt vizate mai multe sosele din cartierele baimarene.

Exista lucrari in diverse cartiere care se gasesc la stadiul de piatra sparta si sunt neasfaltate. Lucrarile au fost oprite, la acea vreme, din lipsa banilor.

Dupa alocarea bugetului la capitolul drumuri, din martie 2017, pe calendarul asfaltarilor, din luna aprilie a.c., au fost cuprinse si aceste strazi care au ramas nefinalizate.

“Lucrarile vor fi reluate in aceasta primavara-vara in zona Aviatorilor, zona Slavici, zona Serelor, Delavrancea, Dimitrie Cantemir, precum si strazile mai importante cum ar fi: George Cosbuc, Iuliu Maniu, Victor Babes si Universitatii”, a declarat Vasile Barbul, directorul Directiei Generale de Dezvoltare Publica din cadrul Primariei Baia Mare.

Strazile 22 Decembrie si Culturii sunt acum in faza lucrarilor de inlocuire a retelei de apa, insa, la final, aici se va trage un covor asfaltic.

“Pe strada 22 Decembrie se lucreaza pentru inlocuirea retelei de apa, iar la finalul lucrarilor se va face integral soseaua, mai exact in cursul lunii viitoare. Si Culturii este pe lista. Si aici se inlocuiesc retelele de apa, canalizare menajera si pluviala, iar dupa incheierea lucrarilor facute de Vital se va trece la refacerea strazii. Referitor la George Cosbuc, soseaua va fi facuta scurt, respectiv bucata dintre Culturii si Unirii”, a precizat Barbul.

Autoritatea dispune de banii necesari realizarii lucrarilor.

“Noi avem contractul subsecvent cu ARL (n.r.- Antrepriza Reparatii Lucrari, Cluj, firma care se ocupa de asfaltarea soselelor din Baia Mare), la suma de aproximativ 8.800.000 lei cu tot cu TVA. Ne incadrama in aceasta suma si nu o vom depasi”, a conchis directorul DGDP Baia Mare.

Va reamintim faptul ca, tot din acesti bani se face B-dul Bucuresti, strazile din cartierele Firiza si Ferneziu, dar si Industriei, Vasile Lucaciu, Ghorghe Sincai, Valea Borcutului, Iuliu Maniu si Victor Babes.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2