Se reiau lucrarile de plombarare a gropilor de pe strazile din cartierele Ferneziu si Firiza

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

De astazi, se reiau lucrarile de plombarare a gropilor aparute pe strazile care tranziteaza cartierele Ferneziu si Firiza.

In nenumarate randuri, locuitorii de aici, au postat pe Facebook fotografii cu craterele ivite dupa topirea zapezii. O parte dintre gropi au fost deja acoperite insa, din cauza vremii nefavorabile, lucrarile au fost oprite.

 

“In linii mari, noi am cam terminat plombarile, mai putin Cartierul Ferneziu si Firiza. Vom relua, de astazi, aceste plombari acolo. Unde mai apar probleme vom interveni. Daca vin ploi vom finaliza lucrarile cel mai probabil in doua saptamani, daca nu, intr-o saptamana. Vorbim de luna asta, nu mai mult”, a declarat Vasile Barbul, directorul Directiei Generale de Dezvoltare Publica din cadrul Primariei Baia Mare.

Astfel, daca vremea va fi favorabila, soferii care se deplaseaza cu autoturismele pe strazile din cartierele Firiza si Ferneziu, in scurt timp, nu vor mai fi nevoiti sa ocoleasca gropile, deoarece acestea vor fi plombate.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Vasi

    Lucrari de mantuiala!
    Daca va uitati in cea de a doua poza veti observa ca frezarea asfaltului nu s-a efectuat in mod corespunzator, Se vede in poza cum fisurile sunt mult mai lungi (partea dreapta si de jos a pozei), mai mult capetele frezarii trebuie retusate in sensul taierii acestora la un unghi de 90°, asfel sunt doar bani aruncati pe fereastra, lucrarea nu v-a dura.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *