Se schimba lista consilierilor judeteni. Are legatura cu alegerile din decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sedinta cj maramures (7)Se schimba lista cu consilierii judeteni. Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean din data de 27 octombrie se afla un proiect de hotarare privind validarea unui consilier judetean de pe listele PSD.

Este vorba despre proiectul de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean de pe lista de supleanti a Partidului Social Democrat. Cel mai probabil este vorba despre locul lasat vacant de Anton Rohian, care se pregateste de campania electorala pentru decembrie 2016. Acesta figureaza pe lista social-democratilor pentru alegerile din decembrie anul acesta.

Tot pe ordinea de zi se afla proiectele de hotarare de modificare si completare a componentei unor comisii de specialitate pe domenii de activitate, aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli al judetului pe anul 2016, aprobarea contributiei Consiliului judetean la diferite actiuni finantate din rezerva bugetara sau proiectul de hotarare privind stabilirea preturilor medii ale produselor agricole in vederea evaluarii veniturilor in natura obtinute din arenda de proprietarii de terenuri, uzufructuari sau alti detinatori legali.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Coman

  Acest fost prefect Anton Rohian, poate se pregateste sa duca ABECEDARE la copii romani din Ukraina caci desi s-a gandit sa invete de pe internet limba romana el nu stie ca acesti copii traiesc into saracie lucie, rusine mai colectivistule comunist ramasita a vechii oranduiri daca vei fi pe lista PSD pierde detasat ….

  Reply
  1. Flore

   Ce sa vorbim de sărăcia din Ucraina cand astia au avut grija ca nu cumva sa plece sărăcia din Maramures.Nimic nu au facut pentru dezvoltarea economica si industriala iar PSD-ul maramuresean nu are nici azi solutii.Doar finantari de bairamuri si cum spun multi pe retelele de socializare,am ajuns singurul judet din aceasta parte a tarii care nu a reusit sa puna nici macar pe hârtie un amarat de Parc Industrial.Zetea,daca nu poti lasa pe altul!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2