septembrie 19, 2021

Se stie: In Maramures se taie padurea la greu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 27 februarie, politistii au continuat actiunile pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.
De aceasta data, politistii din cadrul Politiei Orasului Salistea de Sus, Serviciului de Ordine Publica – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj si Directia Silvica Maramures, au vizat modul in care se respecta normele referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase de catre o societate comerciala cu sediul social in orasul Salistea de Sus, conform IPJ Maramures.

In urma neregulilor constatate, politistii au aplicat trei sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.000 lei. de asemenea au fost dispuse masuri complementare de confiscare faptica a peste 8,5 mc material lemnos (lemn foc paltin) in valoare de aproximativ 1.600 lei si confiscare valorica a cantitatii de 27,561 mc materiale lemnoase (lemn foc carpen si lemn lucru rasinos) cu o valoare de peste 4.700 lei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2