Se strange latul! Au mintit la Tribunal pentru Chereches si s-au ales cu dosar penal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa ultimele declaratii date in fata instantei clujene, in dosarul inculpatului Catalin Chereches, doi dintre martori s-au ales cu dosar penal, procurorii incepand urmarirea penala. Este vorba de Erika Czigler si Anamaria Somay, ale caror declaratii se contrazic cu cele date procurorilor, la scurt timp dupa ce primarul baimarean a fost prins in flagrant luand mita, in biroul sau.

In cursul zilei de vineri, procurorii DNA au inaintat Tribunalului Cluj o cerere de eliberare a copiilor dupa declaratiile deate de Somay si Czigler, precizand ca exista un dosar deschis in 2017, in care “se efectueaza acte de urmarire penala cu privire la comiterea infractiunilor de favorizarea infractorului si marturie mincinoasa”.

Reactia procurorilor vine in contextul in care, dupa ce s-a instalat din nou la Primarie, Catalin Chereches a inceput o ampla campanie de dezinformare, in special in media centrala, inducand opiniei publice faptul ca este o victima a magistratilor si ca procesul sau este o mascarada. Iata ca procurorii nu s-au lasat intimidati, dosarul recent deschis vine sa arate si celorlalti martori in dosar ca minciunile spuse judecatorilor ii pot costa cativa ani de puscarie.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

9 Comments

 1. ccc

  va dati seama ca daca omul asta ar ramane maine fara functia de primar, ar fi vai de capul lui …si ar trage dupa el o intreaga industrie media care polueaza cu stiri nocive, zi de zi, orasul acesta … ce stie sa faca kake inafara de a fura ???? ce meserie are, ce il recomanda ???? oricum ne meritam soarta, ca doar baimarenii l-au votat … asa conducator asa grad de intelect in oras si asa valori morale …

  Reply
  1. cipri

   Chereches nu mai e ce a fost, isi imparte viata intre sedinte foto alaturi de “VIP-urile” orasului si pareri despre alegerile din 2009, departe de functionarasii primariei. E nevoie de suflu nou pentru cetatenii orasului, delimitarea de problemele penale si personale ale primarului, precum si de concentrarea pe munca de administrare, fara repaus de lucru sau distragerea atentiei de la interesele urbei noastre. Implicarea primarului in cele insiruite nu permite sa aloce in mod real timp pentru programul de lucru. O buna solutie va fi Sorina Pintea…

   Reply
 2. maria

  De mult timp scriu aici că se strânge lațul și în jurul jurnaliștilor apropiați lui Cătălin Cherecheș. Și nu este vorba doar despre cele două doamne. Cercetările pot viza și jurnaliști din alte redacții, care sunt complici la o multitudine de fapte penale. Jurnaliștii onești din redacții sunt gata să vorbească despre cum a fost batjocorită presa din Baia Mare de către infractori cunoscuți de procurori.

  Reply
 3. Jean

  Două corectări la postarea anterioară:
  1. Una dintre martore;
  2. Am zis Curtea de Apel, deși se judecă la Tribunal, însă este valabilă precizarea mea pentru că Tribunalul se află în incinta Curții de Apel, respectiv în vecinătatea TNCJN.

  Reply
 4. Jean

  ….nu pot să mă abțin spunându-vă că dacă nu ați fost la Tezaur Folcloric din seara de 21 iunie ați ratat șansa vieții dvs. să vedeți cum domnul primar a confiscat microfonul și, spre stupefacția prezentatoarei, a bătut câmpii pe scena băimăreană, ba i-a luat și jobul acesteia introducându-l în spectacol pe Pomohaci care, evident, în primul rând a adus elogii cuvenite cui trebuia!

  Reply
  1. virgil

   Bate câmpii si pe la emisiunile televizate, asupra problemelor țării… este în picaj accelerat! Ar fi bine să se oprească până nu aduce Baia Mare la nivelul Teleormanului 🙁

   Reply
 5. Ioan

  Sper că lucrurile să se urgenteze din punctul de vedere al Justiției !
  Fiecare sa primească ceea ce merita pentru faptele sale !
  Baia Mare trebuie sa respire și să se dezvolte !
  Acum este sufocat…atât la propriu , cât și la figurat !
  Situația actuală este foarte NOCIVA pentru băimăreni !
  Alo, JUSTITIA !

  Reply
 6. maria

  Băimăreni, deschideți ochii! Penalul Cere Cheș, cel care declară că familia lui este în ..Germania, duce municipiul de râpă! Da, Sorina Pintea ar fi o soluție pentru postul de primar al municipiului Baia Mare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2