Se surpa din nou drumul pe Mesteacan. Traficul rutier, in pericol

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Maramures, la sesizarea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a dispus, prin ordinul Prefectului nr 153 din 20.04.2017 constituirea la nivel judetean a unei comisii mixte de verificare a situatiei create la DN 1C Dej – Baia Mare, condusa de Prefectul Judetului Maramures Sebastian Mihai Luput. Acesta s-a deplasat la fata locului pentru a analiza in teren situatia semnalata.

Autoritatile au constatat ca in urma lucrarilor de la km 111+216.50-111+255.80 terasamentul a cedat, impunandu-se lucrari de consolidare a acestuia. Pe portiunea mentionata, carosabilul prezinta denivelari si fisuri, punand in pericol traficul rutier intr-o zona intens circulata.

In 2015 a fost efectuata o expertiza tehnica la tronsonul afectat iar concluziile si recomandarile din acel moment raman valabile si in prezent, pentru stabilizarea acestor alunecari de teren este imperios necesara ca lucrarile de consolidare prevazute in expertiza tehnica sa fie realizate in cel mai scurt timp.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mirel Radoi

    Domnule Prefect, incercati ” constituirea la nivel judetean a unei comisii mixte ” cu priceputul si foarte prezentul Span si performantul drumar Popan, poate asa o sa va vina mintea la cap tuturor celor de la nivel judetean.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1