Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, despre bugetul pe 2019

PNL


Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea a declarat ca proiectul bugetului de stat pe anul 2019 a fost in cadrul sedintei de Guvern, iar Ministerul Transporturilor a primit cel mai mare buget pentru investitii, din ultimii 20 de ani, relateaza Romania libera.

Dragos Titea, secretar executiv PSD Maramures, subliniaza ca bugetul MT din acest an este unul echilibrat. S-au purtat discutii ample pentru ca cifrele de buget din 2019 sa ajute la sustinerea si finalizarea mai multor investitii din domeniul transporturilor, scrie preshouse.ro.

“Acest buget este foarte echilibrat, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, propuse si realizate de profesionisti. Sunt proiecte pentru romani si pentru Romania, pe care PSD si le-a asumat prin programul de guvernare si pe care le va duce la indeplinire! Perioada 2019-2020 va fi una in care vom miza pe cresterea investitiilor, atat cele finantate din buget sau prin accelerarea absorbtiei de fonduri europene, cat si prin stimularea investitiilor private”, declara secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1